Ο Λιβάγια ανακοινώθηκε από την Χάιντουκ Σπλιτ – «Χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μου» (pic)
19:39 - 17/02/2021
Λίγη ώρα μετά το επίσημο τέλος από την ΑΕΚ, ο Μάρκο Λιβάγια ανακοινώθηκε επίσημα από την Χάιντουκ Σπλιτ, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του τουλάχιστον ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Ο Λιβάγια ανακοινώθηκε από την Χάιντουκ Σπλιτ – «Χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μου» (pic) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Λιβάια ανακοινώθηκε από τη Χάιντουκ Σπλιτ
Λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστό ότι αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ, ο Μάρκο Λιβάια υπέγραψε στη Χάιντουκ. Το απόγευμα της Τετάρτης (17/2) γράφτηκε το τέλος στη σχέση του Κροάτη επιθετικού με την Ένωση, με την οποία συμφώνησε για τη λύση του συμβολαίου του. Θα αποχωρούσε ούτως ή άλλως στο τέλος της σεζόν, αφού έμενε ελεύθερος, […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟ Λιβάγια ανακοινώθηκε από την Χάιντουκ Σπλιτ – «Χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μου»
Lamianow.gr
Ο Λιβάγια ανακοινώθηκε από την Χάιντουκ Σπλιτ – «Χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μου»
Λίγη ώρα μετά το επίσημο τέλος από την ΑΕΚ, ο Μάρκο Λιβάγια ανακοινώθηκε επίσημα από την Χάιντουκ Σπλιτ, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν. Στην ομάδα που τον ανέδειξε επέστρεψε ο Μάρκο Λιβάγια αμέσως μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ νωρίτερα σήμερα (17/2). Ο Κροάτης άσος αποδέχτηκε την […]
Ο Λιβάγια ανακοινώθηκε από την Χάιντουκ Σπλιτ – «Χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μου»
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΟ Λιβάγια ανακοινώθηκε από την Χάιντουκ Σπλιτ – «Χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μου»
Λίγη ώρα μετά το επίσημο τέλος από την ΑΕΚ, ο Μάρκο Λιβάγια ανακοινώθηκε επίσημα από την Χάιντουκ Σπλιτ, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν. Στην ομάδα που τον ανέδειξε επέστρεψε ο Μάρκο Λιβάγια αμέσως μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ νωρίτερα σήμερα (17/2). Ο Κροάτης άσος αποδέχτηκε την πρόταση της Χάιντουκ Σπλιτ, […]
Διαβάστε το στο dete.gr