Χρύσα Ρώπα για καταγγελίες: “Να φοβούνται τα καθάρματα που έριξαν βιτριόλι στις ζωές νέων παιδιών”

17:54 - 17/02/2021

Η ηθοποιός γράφει συγκεκριμένα: “Δεν Νοιώθω την παραμικρή ηθική υποχρέωση να Βγω σε κανένα κανάλι σε καμία τηλεοπτική εκπομπή για να δηλώσω την αυτονόητη συμπαράσταση μου στα θύματα σε όλα αυτά τα κορίτσια – αγόρια που είχαν την ατυχία να συναντήσουν αυτά τα κωλόπαιδα, τους ξεφτίλες, τα αρ…δια, τους τσάμπα μάγκες που κρατούσαν το μέτρο […] The post Χρύσα Ρώπα για καταγγελίες: “Να φοβούνται τα καθάρματα που έριξαν βιτριόλι στις ζωές νέων παιδιών” appeared first on TheCaller.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άστραψε και βρόντηξε η Χρύσα Ρώπα: “Να φοβούνται τα καθάρματα που έριξαν βιτριόλι στις ζωές νέων παιδιών”

“Δεν Νοιώθω την παραμικρή ηθική υποχρέωση να Βγω σε κανένα κανάλι σε καμία τηλεοπτική εκπομπή για να δηλώσω την αυτονόητη συμπαράσταση μου στα θύματα σε όλα αυτά τα κορίτσια – αγόρια που είχαν την ατυχία να συναντήσουν αυτά τα κωλόπαιδα, τους ξεφτίλες, τα αρ…δια, τους τσάμπα μάγκες που κρατούσαν το μέτρο της ηθικής, του ταλέντου, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ξέσπασε η Ρώπα μετά τις καταγγελίες ηθοποιών: Να φοβούνται τα καθάρματα που έριξαν βιτριόλι στις ζωές νέων παιδιών

Άστραψε και βρόντηξε η Χρύσα Ρώπα σχετικά με το τσουνάμι καταγγελιών για λεκτική και σεξουαλική βία, σε ανάρτησή της στα social media.     “Δεν Νοιώθω την παραμικρή ηθική υποχρέωση να Βγω σε κανένα κανάλι σε καμία τηλεοπτική εκπομπή για να δηλώσω την αυτονόητη συμπαράσταση μου στα θύματα σε όλα αυτά τα κορίτσια – αγόρια που είχαν την ατυχία να συναντήσουν αυτά τα κωλόπαιδα, τους ξεφτίλες, τα αρ…δια, τους τσάμπα μάγκες που κρατούσαν το μέτρο της ηθικής, του ταλέντου, της σωστής άποψης, της αλήθειας,. της αντικειμενικότητας, της καλλιτεχνικής γενναιοδωρίας, που ποτέ δεν χρωστούσαν σε κανέναν τίποτα αλλά όλοι τους χρωστούσαν.     Δεν με νοιάζει να καταλάβω γιατί τώρα και γιατί αύριο και γιατί σε μ

Διαβάστε το στο spoilers

Ξέσπασμα Χρύσας Ρώπα μετά τις καταγγελίες για κακοποίηση: Να φοβούνται τα καθάρματα που ρίχνουν βιτριόλι στις ζωές νέων παιδιών

Τις θέσεις τις σε σχέση με τις δεκάδες καταγγελίες για λεκτική και σεξουαλική βία σε πολλούς χώρους, όπως αυτός του θεάτρου, εξέφρασε η γνωστή ηθοποιός, Χρύσα Ρώπα, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναλυτικά η ανάρτησή της: «Δεν Νοιώθω την παραμικρή ηθική υποχρέωση να Βγω σε κανένα κανάλι σε καμία τηλεοπτική εκπομπή για να […]

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει