Ο Στέλιος Διονυσίου απαντά για τον αδερφό του, τον Άγγελο – «Έκανα μεγάλο λάθος τότε και είχε στεναχωρηθεί πολύ»

11:42 - 01/12/2019

Στην Espresso και τον Βαγγέλη Καραλή έδωσε συνέντευξη ο Στέλιος Διονυσίου, ο οποίος μίλησε και για την περίοδο που είχε […] The post Ο Στέλιος Διονυσίου απαντά για τον αδερφό του, τον Άγγελο – «Έκανα μεγάλο λάθος τότε και είχε στεναχωρηθεί πολύ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Στέλιος Διονυσίου απαντά για τον αδερφό του – "Έκανα μεγάλο λάθος τότε και είχε στεναχωρηθεί πολύ"

Ο Στέλιος Διονυσίου έδωσε συνέντευξη στην Espresso και τον Βαγγέλη Καραλή. Μίλησε και για την περίοδο που είχε στεναχωρηθεί μαζί του ο αδελφός του, ο Άγγελος Διονυσίου. Δείτε απόσπασμα από την συνέντευξή του: Έχει ακουστεί ότι στο παρελθόν με τον αδελφό σας Άγγελο είχατε κόντρα. Ισχύει; Όταν έκανα την πρώτη μου επιτυχία, το “Ψηλά τα χέρια” με τον Μάριο Τόκα, ήμουν πολύ μικρός. Αμέσως μαζεύτηκαν τριγύρω μου “καλοθελητές” και μια “αυλή”. Πήραν τα μυαλά μου αέρα. Ο Άγγελος μου έλεγε να συνέχιζα με τον Μάριο Τόκα και στο έντεχνο λαϊκό μονοπάτι. Η δισκογραφική μου εταιρία και διάφοροι μάνατζερ μού έλεγαν τότε «γίνε πιο λαϊκός τραγουδιστής, είσαι καλύτερος απ’ όλους». Με ξεσήκωναν και μου έλεγαν ψ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»