Ο Στέλιος Διονυσίου απαντά για τον αδερφό του, τον Άγγελο – «Έκανα μεγάλο λάθος τότε και είχε στεναχωρηθεί πολύ»
11:42 - 01/12/2019
Στην Espresso και τον Βαγγέλη Καραλή έδωσε συνέντευξη ο Στέλιος Διονυσίου, ο οποίος μίλησε και για την περίοδο που είχε […]
The post Ο Στέλιος Διονυσίου απαντά για τον αδερφό του, τον Άγγελο – «Έκανα μεγάλο λάθος τότε και είχε στεναχωρηθεί πολύ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Στέλιος Διονυσίου απαντά για τον αδερφό του – "Έκανα μεγάλο λάθος τότε και είχε στεναχωρηθεί πολύ"
Ο Στέλιος Διονυσίου έδωσε συνέντευξη στην Espresso και τον Βαγγέλη Καραλή. Μίλησε και για την περίοδο που είχε στεναχωρηθεί μαζί του ο αδελφός του, ο Άγγελος Διονυσίου.
Δείτε απόσπασμα από την συνέντευξή του:
Έχει ακουστεί ότι στο παρελθόν με τον αδελφό σας Άγγελο είχατε κόντρα. Ισχύει;
Όταν έκανα την πρώτη μου επιτυχία, το “Ψηλά τα χέρια” με τον Μάριο Τόκα, ήμουν πολύ μικρός. Αμέσως μαζεύτηκαν τριγύρω μου “καλοθελητές” και μια “αυλή”. Πήραν τα μυαλά μου αέρα. Ο Άγγελος μου έλεγε να συνέχιζα με τον Μάριο Τόκα και στο έντεχνο λαϊκό μονοπάτι. Η δισκογραφική μου εταιρία και διάφοροι μάνατζερ μού έλεγαν τότε «γίνε πιο λαϊκός τραγουδιστής, είσαι καλύτερος απ’ όλους».
Με ξεσήκωναν και μου έλεγαν ψ
Διαβάστε το στο thestival.gr