Μεσογειακές τηγανίτες φούρνου σε 15 λεπτά
12:31 - 17/02/2021
Cucina poveraΥλικά
1 αυγό
80ml νερό χλιαρό
150 γραμμάρια αλεύρι
1 κουταλάκι του γλυκού μπέϊκιν πάουντερ
2 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα (ή άλλο λεπτοτριμμένο τυρί)
Αλατοπίπερο κατά βούληση
10-12 ντοματίνια
100 γραμμάρια ανθότυρο (προαιρετικά)κομμένο σε κύβους
Λίγα κυβάκια μοτσαρέλα,προβολόνε,γκούντα, ένταμ, κασέρι (προαιρετικά)
Ρίγανη ξερή και 3- 4 φύλλα βασιλικού
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, σπάστε το αυγό, προσθέστε αλατοπίπερο και χτυπήστε το καλά με το πιρούνι σαν να φτιάχνατε ομελέτα.
Προσθέστε την παρμεζάνα, ρίξτε το αλεύρι (που του έχετε ανακατέψει το μπέϊκιν )και συνεχίστε ρίχνοντας σιγά – σιγά το νερό αναδεύοντάς το μίγμα καλά.
Θα έχετε έναν πηχτό χυλό που δεν ρέει αλλά δεν κολλάει και στο π
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr