Μεσογειακές τηγανίτες φούρνου σε 15 λεπτά

12:31 - 17/02/2021

Cucina poveraΥλικά 1 αυγό 80ml νερό χλιαρό 150 γραμμάρια αλεύρι 1 κουταλάκι του γλυκού μπέϊκιν πάουντερ 2 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα (ή άλλο λεπτοτριμμένο τυρί) Αλατοπίπερο κατά βούληση 10-12 ντοματίνια 100 γραμμάρια ανθότυρο (προαιρετικά)κομμένο σε κύβους Λίγα κυβάκια μοτσαρέλα,προβολόνε,γκούντα, ένταμ, κασέρι (προαιρετικά) Ρίγανη ξερή και 3- 4 φύλλα βασιλικού Εκτέλεση Σε ένα μπολ, σπάστε το αυγό, προσθέστε αλατοπίπερο και χτυπήστε το καλά με το πιρούνι σαν να φτιάχνατε ομελέτα. Προσθέστε την παρμεζάνα, ρίξτε το αλεύρι (που του έχετε ανακατέψει το μπέϊκιν )και συνεχίστε ρίχνοντας σιγά – σιγά το νερό αναδεύοντάς το μίγμα καλά. Θα έχετε έναν πηχτό χυλό που δεν ρέει αλλά δεν κολλάει και στο π

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)