Νένα Χρονοπούλου: Όταν ο γιος της έπιασε για πρώτη φορά χιόνι – Η συγκινητική ανάρτηση

13:12 - 16/02/2021

Η Νένα Χρονοπούλου θέλησε να μοιραστεί μια συγκινητική στιγμή του γιου της με τους διαδικτυακούς της To άρθρο Νένα Χρονοπούλου: Όταν ο γιος της έπιασε για πρώτη φορά χιόνι – Η συγκινητική ανάρτηση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί η Νένα Χρονοπούλου: Ο γιος μου άγγιξε για πρώτη φορά το χιόνι

Η Νένα Χρονοπούλου ανέβασε μία συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο facebook για την πρώτη φορά που ο αυτιστικός γιος της άγγιξε το χιόνι. Συγκεκριμένα, η Νένα Χρονοπούλου θέλησε να μοιραστεί τις αναμνήσεις της από την πρώτη μέρα που ο αυτιστικός γιος της, Χρήστος, άγγιξε το χιόνι, ύστερα από παρότρυνση της μητέρας της, η οποία δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Η συγκινητική ανάρτηση της Νένας Χρονοπούλου Η ίδια έγραψε στη δημοσίευσή της: «Ο μπόμπιρας της πρώτης φωτογραφίας το 2008, βλέπει για πρώτη φορά στη ζωή του χιόνι και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει, φοβάται το άγνωστο, κρυώνει, και ασφαλώς όταν αγγίζει πρώτη φορά το χιόνι δεν καταλαβαίνει γιατί έπρεπε να το κάνει και γιατί έπρεπε να αφήσει τ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»