Νίκος Μουτσινάς: Η ιδανική για εκείνον σχέση και η διάσημη εκπομπή που θέλει να παρουσιάσει

01:21 - 16/02/2021

Στο σημερινό επεισόδιο της εκπομπής «Σημείο Συνάντησης» καλεσμένοι βρέθηκαν ο Νίκος Μουτσινάς και ο Θοδωρής Μαραντίνης. To άρθρο Νίκος Μουτσινάς: Η ιδανική για εκείνον σχέση και η διάσημη εκπομπή που θέλει να παρουσιάσει δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μουτσινάς: Η ιδανική σχέση είναι εκείνη που «ρέει»

Ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε στις ερωτήσεις του Θοδωρή Μαραντίνη για τις ερωτικές σχέσεις και το κατά πόσο βάζει όρια στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ.Μιλώντας στον φίλο του Θοδωρή Μαραντίνη για τις προσωπικές σχέσεις, στο τελευταίο «Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡΤ, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε την αχίλλειο πτέρνα του: τα όρια. «Με τα όρια τα πάω καλά. Βάζω εντυπωσιακά όρια. Έχω ψυχολογικό. Το έχω δουλέψει πάρα πολύ, είμαι πολύ τέρας στο κομμάτι αυτό. Κάνω κάτι που δεν το καταλαβαίνει ο άλλος, τον έχω σε όριο. Δεν μου αρέσει αυτή η σχέση της οριοθέτησης. Δεν θέλω να το κάνω γιατί προφανώς πάω να καλύψω τα δικά μου ψυχολογικά» απάντησε ο παρουσιαστής, ηθοποιός και συγγραφέας. Και θέλοντας να περιγράψ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»