Αναστασία Περράκη: “Μου είπε θα σε καταστρέψω, δεν θα ξαναδουλέψεις πουθενά”
18:33 - 15/02/2021
Η Αναστασία Περράκη έχει διανύσει μια αξιοζήλευτη καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ. Πάντα χαμηλών τόνων, ευγενική
To άρθρο Αναστασία Περράκη: “Μου είπε θα σε καταστρέψω, δεν θα ξαναδουλέψεις πουθενά” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Αναστασία Περράκη εξομολογείται: «Μου είπε θα σε καταστρέψω, δεν θα ξαναδουλέψεις»
Το μοντέλο με αφορμή τις καταγγελίες που γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο, αναφέρθηκε σε δικές της εμπειρίες
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΑναστασία Περράκη : «Μου είπε θα σε καταστρέψω, δεν θα ξαναδουλέψεις»
Στο παρελθόν από μια άλλη κυρία από το χώρο της μόδας, που είχαμε καλή συνεργασία και πίστευα ότι θα ήταν πιο ντόμπρα σε αυτά που έλεγε, ζήτησα κάποιο δικό μου έγγραφο και μου είπε «θα σε καταστρέψω, δεν θα ξαναδουλέψεις πουθενά».
Διαβάστε το στο in.grΑναστασία Περράκη: Κυρία από τον χώρο της μόδας μου είπε "θα σε καταστρέψω, δεν θα ξαναδουλέψεις πουθενά"
Η Αναστασία Περράκη μιλά για τις δύσκολες εμπειρίες στον χώρο της μόδας.
Διαβάστε το στο thetoc.grΗ Αναστασία Περράκη εξομολογείται: «Μου είπε θα σε καταστρέψω, δεν θα ξαναδουλέψεις»
Το μοντέλο με αφορμή τις καταγγελίες που γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο, αναφέρθηκε σε δικές της εμπειρίες… Συνέντευξη στην εφημερίδα ΟΝ Τime και στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Αναστασία Περράκη. Με αφορμή τις καταγγελίες που γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο, αναφέρθηκε σε δικές της εμπειρίες. Μάλιστα, μίλησε και για τη κυρία στον χώρο της μόδας που […]
Διαβάστε το στο irafina.gr