Σκόρδο: Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το καταναλώνουμε ώστε να επωφεληθούμε από τις ιδιότητές του
17:26 - 13/02/2021
Το σκόρδο περιέχει ένζυμα και συστατικά, τα οποία, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Oregon, προλαμβάνουν τις καρδιαγγειακές νόσους. Πώς γίνεται; Απλώς, μειώνοντας την ποσότητα της χοληστερόλης που παράγουν τα κύτταρα του ήπατος. Το σκόρδο προσφέρει περαιτέρω οφέλη, διότι προλαμβάνει την καρκινογένεση, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνει την υγεία των οστών. Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό «Food and ChemicalToxicology» αναφέρει ότι, όταν το σκόρδο ζεσταθεί, ο βολβός χάνει την ιδιότητα να παραγάγει το ένζυμο αλισίνη, που είναι απαραίτητο για την ενεργοποίηση των ισχυρών ουσιών που προλαμβάνουν τα καρδιοαγγειακά νοσήματα. Με άλλα λόγια, το σκόρδο χάνει την αποτελεσμα
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers