Γιώργος Χατζηνάσιος: «Δεν με έχει ξαφνιάσει των κίνημα καταγγελιών»

17:24 - 13/02/2021

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος μίλησε στην κάμερα του «Σου Κου Family» και τον δημοσιογράφο Ποσειδώνα Γιαννόπουλο. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε, μεταξύ […] The post Γιώργος Χατζηνάσιος: «Δεν με έχει ξαφνιάσει των κίνημα καταγγελιών» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Χατζηνάσιος: «Δεν με έχει ξαφνιάσει των κίνημα καταγγελιών» (vid)

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χατζηνάσιος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το κίνημα των καταγγελιών (το ελληνικό #metoo) δεν είναι κάτι που με έχει ξαφνιάσει για να είμαι ειλικρινής. Δεν περίμενα όμως αυτή την έκταση που βγαίνει προς εμάς». «Άνθρωποι που δεν πάει το μυαλό σου μπορεί να κάνουν τέτοια πράγματα» πρόσθεσε, ακόμα, ο μουσικοσυνθέτης. «Είχαν παγώσει οι […] The post Γιώργος Χατζηνάσιος: «Δεν με έχει ξαφνιάσει των κίνημα καταγγελιών» (vid) appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Χατζηνάσιος: “Δεν με έχει ξαφνιάσει των κίνημα καταγγελιών”

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σου Κου Family» και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο. To άρθρο Γιώργος Χατζηνάσιος: “Δεν με έχει ξαφνιάσει των κίνημα καταγγελιών” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»