Κατερίνα Λάσπα: «Μου την είχε πέσει στο γραφείο, τον έκανα ασήκωτο»

16:30 - 13/02/2021

Στο πλατό του Καλύτερα Δεν Γίνεται βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Λάσπα, η οποία μίλησε για την πορεία της αλλά κι […] The post Κατερίνα Λάσπα: «Μου την είχε πέσει στο γραφείο, τον έκανα ασήκωτο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Λάσπα : «Μου την έπεσε κάποιος σε κλειστό γραφείο και τον έκανα ασήκωτο…»

Για τη δική της εμπειρία με σεξουαλική παρενόχληση, μίλησε η παρουσιάστρια Κατερίνα Λάσπα

Διαβάστε το στο in.gr

Κατερίνα Λάσπα : «Μου την έπεσε κάποιος σε κλειστό γραφείο και τον έκανα ασήκωτο…»

Για τη δική της εμπειρία με σεξουαλική παρενόχληση, μίλησε η παρουσιάστρια Κατερίνα Λάσπα

Διαβάστε το στο tanea.gr

Η εξομολόγηση της Λάσπα: «Μου την έπεσε μέσα στο γραφείο ο άρρωστος, ο χυδαίος…»

Η Κατερίνα Λάσπα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα δε γίνεται και αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα. 

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κατερίνα Λάσπα: «Μου την είχε πέσει στο γραφείο, τον έκανα ασήκωτο»

“Γνώριζα την γυναίκα του, απορώ τι της είπε. Μετά έγινε πιο προσεκτικός και καλύτερος” ανέφερε η Κατερίνα Λάσπα. Στο πλατό του Καλύτερα Δεν Γίνεται βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Λάσπα, η οποία μίλησε για την πορεία της αλλά κι αν το έχει δεχθεί πισώπλατα μαχαιρώματα. «Μόνο πισώπλατα μαχαιρώματα έχω φάει. Υπάρχουν... The post Κατερίνα Λάσπα: «Μου την είχε πέσει στο γραφείο, τον έκανα ασήκωτο» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κατερίνα Λάσπα: «Μου την είχε πέσει στο γραφείο, τον έκανα ασήκωτο, κι επειδή γνώριζα την γυναίκα του, απορώ τι της είπε» (vid)

«Μόνο πισώπλατα μαχαιρώματα έχω φάει. Υπάρχουν και 4-5 που τους ευγνωμονώ που βρέθηκαν στον δρόμο μου. Είναι και το physique μου τέτοιο που δεν θα μπει ο άλλος στην διαδικασία να κάνει οτιδήποτε ορμητικό απέναντί μου και να μην έχει φραγμούς. Λέγονται τύπου δεν είμαστε πολλοί φίλοι, θα μπορούσαμε να είμαστε αρκετά φίλοι. Σε ένα […] The post Κατερίνα Λάσπα: «Μου την είχε πέσει στο γραφείο, τον έκανα ασήκωτο, κι επειδή γνώριζα την γυναίκα του, απορώ τι της είπε» (vid) appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κατερίνα Λάσπα: «Μου την είχε πέσει στο γραφείο, τον έκανα ασήκωτο - Έπεσε κουρτίνα» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Για τα πισώπλατα μαχαιρώματα, για την πορεία της, αλλά και για ένα περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης μίλησε η Κατερίνα Λάσπα στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε Γίνεται».  «Μόνο πισώπλατα μαχαιρώματα έχω φάει. Υπάρχουν και 4-5 που τους ευγνωμονώ που βρέθηκαν στον δρόμο μου. Είναι και το physique μου τέτοιο που δεν θα μπει ο άλλος στη διαδικασία να κάνει οτιδήποτε ορμητικό απέναντί μου και να μην έχει φραγμούς. Λέγονται τύπου δεν είμαστε πολλοί φίλοι, θα μπορούσαμε να είμαστε αρκετά φίλοι. Σε ένα παιδί που θέλει να ζήσει το όνειρό του και αν προχωρήσει, σαφώς είναι ένα σφίξιμο στην ψυχή. Είναι μπροστά στο να κάνει μια επιλογή ναι ή όχι. Είναι ψυχαναγκασμός. Το να σου την πέσει ο άλλος κ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ξέσπασε η Κατερίνα Λάσπα: «Μου την έπεσε μέσα στο γραφείο ο άρρωστος, ο χυδαίος…» (βίντεο)

Η Κατερίνα Λάσπα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» και αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα. Μάλιστα, εξομολογήθηκε μια εμπειρία που είχε με κάποιον ανώτερο της και περιέγραψε τον τρόπο που αντέδρασε. Συγκεκριμένα η Κατερίνα Λάσπα είπε: «Μόνο πισώπλατα μαχαιρώματα έχω φάει. Υπάρχουν και 4-5 που τους ευγνωμονώ που βρέθηκαν στον […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κατερίνα Λάσπα: Μου την έπεσε μέσα στο γραφείο, τον έκανα ασήκωτο

Κατερίνα Λάσπα: «Χείμαρρος» η παρουσιάστρια μιλώντας για αυτόν που της την έπεσε μέσα στο γραφείο.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Κατερίνα Λάσπα: «Μου την είχε πέσει στο γραφείο!»

Μετά από αρκετό καιρό

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Για τη δική της εμπειρία με σεξουαλική παρενόχληση, μίλησε η παρουσιάστρια Κατερίνα Λάσπα. Η κ. Λάσπα μίλησε για την τηλεόραση, η οποία όπως είπε της λείπει, ενώ παραδέχτηκε πως έχει φάει «μόνο τρικλοποδιές». Παράλληλα αποκάλυψε πως κάποιος προσπάθησε να της την πέσει σε κλειστό γραφείο και εκείνη… «τον έκανε ασήκωτο». «Μόνο τρικλοποδιές έχω φάει»Όπως είπε, […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Κατερίνα Λάσπα: "Μου την είχε πέσει στο γραφείο, τον έκανα ασήκωτο" (video)

"Γνώριζα την γυναίκα του, απορώ τι της είπε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Κατερίνα Λάσπα: Μου την έπεσε μέσα στο γραφείο, τον έκανα ασήκωτο

Κατερίνα Λάσπα: «Χείμαρρος» η παρουσιάστρια μιλώντας για αυτόν που της την έπεσε μέσα στο γραφείο.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»