Μπέζος στον ΘΕΜΑ 104,6: Μέσα μας δεν παραγράφεται τίποτα - Ήξερα όσα κατήγγειλε η Τζένη Μπότση
15:24 - 13/02/2021
Ο ηθοποιός ανέφερε ότι δεν είχε πέσει κάτι στην αντίληψή του για την Αννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους και τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις - «Όταν ρωτήσαμε την κόρη μας αν έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης είπε "όχι γιατί φοβούνται τον πατέρα μου"»
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Μπέζος: Ήξερα όσα κατήγγειλε η Τζένη Μπότση
Για τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση και βία στον χώρο του Θεάτρου και του θεάματος γενικότερα, μίλησε στην εκπομπή «Αυτοπροσώπως» στον Νίκο Θρασυβούλου στον ΘΕΜΑ 104,6 ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Μπέζος. Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος με τις ανοησίες και τα απίστευτα πράγματα που ζούμε τον τελευταίο καιρό. Η θεατρική […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιάννης Μπέζος: Μέσα μας δεν παραγράφεται τίποτα – Ήξερα όσα κατήγγειλε η Τζένη Μπότση
Γιάννης Μπέζος: Μέσα μας δεν παραγράφεται τίποτα – Ήξερα όσα κατήγγειλε η Τζένη Μπότση Ο ηθοποιός ανέφερε ότι δεν είχε πέσει κάτι στην αντίληψή του για την Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις – «Όταν ρωτήσαμε την κόρη μας αν έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, είπε “όχι γιατί φοβούνται τον πατέρα μου”» Για τις καταγγελίες και […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr