Μαρτίνο: Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης τυλίχτηκε στις φλόγες

13:39 - 13/02/2021

Οι 48 επιβαίνοντες πρόλαβαν να κατέβουν

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης τυλίχτηκε στις φλόγες – Επέβαιναν 48 άτομα

Οι 48 επιβαίνοντες πρόλαβαν να κατέβουν

Διαβάστε το στο in.gr

Μαρτίνο: Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης τυλίχτηκε στις φλόγες

Λεωφορείο τυλίχτηκε στις φλόγες - Κάηκαν και οι βαλίτσες

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μαρτίνο: Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης τυλίχτηκε στις φλόγες

Επί τόπου έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Οι 48 επιβαίνοντες πρόλαβαν να κατέβουν, δυστυχώς όμως το λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς μαζί με πολλά από τα υπάρχοντα των επιβατών. Ελάχιστες από τις βαλίτσες διεσώθησαν, ενώ οι πολίτες είναι εδώ και ώρα μέσα στην βροχή περιμένοντας άλλο λεωφορείο από την Λαμία που θα τους μεταφέρει στην Θεσσαλονίκη. Πηγή: tvstar.gr The post Μαρτίνο: Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης τυλίχτηκε στις φλόγες appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Φωτιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης- Κάηκε ολοσχερώς στην Αθηνών-Λαμίας

Tο λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς Το άρθρο Φωτιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης- Κάηκε ολοσχερώς στην Αθηνών-Λαμίας εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης τυλίχτηκε στις φλόγες – Επέβαιναν 48 άτομα

Λόγω μηχανικής βλάβης λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης πήρε φωτιά και ακινητοποιήθηκε στο ύψος του Μαρτίνου. Επί τόπου έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. #Πυρκαγιά σε εξέλιξη σε λεωφορείο επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας στο ύψος Μαρτίνο Φθιώτιδας. Επιχειρούν 12 #πυροσβέστες με 6 οχήματα. — Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 13, 2021 Οι 48 επιβαίνοντες πρόλαβαν να κατέβουν, δυστυχώς όμως το λεωφορείο […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Μαρτίνο: Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης τυλίχτηκε στις φλόγες

Λόγω μηχανικής βλάβης λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης πήρε φωτιά και ακινητοποιήθηκε στο ύψος του Μαρτίνου. Επί τόπου έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Οι 48 επιβαίνοντες πρόλαβαν να κατέβουν, δυστυχώς όμως το λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς μαζί με πολλά από τα υπάρχοντα των επιβατών, αναφέρει το tvstar.gr. Ελάχιστες από τις βαλίτσες διεσώθησαν, ενώ οι πολίτες είναι εδώ και ώρα μέσα στην βροχή […] The post Μαρτίνο: Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης τυλίχτηκε στις φλόγες first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Λεωφορείο των ΚΤΕΛ με 48 επιβάτες τυλίχθηκε στις φλόγες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Λόγω μηχανικής βλάβης λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης πήρε φωτιά και ακινητοποιήθηκε στο ύψος του Μαρτίνου στη Φθιώτιδα. Οι 48 επιβαίνοντες πρόλαβαν να κατέβουν, δυστυχώς όμως το λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς μαζί με πολλές από τις αποσκευές των επιβατών. Επί τόπου έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα που κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες. The post Λεωφορείο των ΚΤΕΛ με 48 επιβάτες τυλίχθηκε στις φλόγες! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης τυλίχτηκε στις φλόγες

Λόγω μηχανικής βλάβης λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης πήρε φωτιά και ακινητοποιήθηκε στο ύψος του Μαρτίνου. Επί τόπου έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Οι 48 επιβαίνοντες πρόλαβαν να κατέβουν, δυστυχώς όμως το λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς μαζί με πολλά από τα υπάρχοντα των επιβατών. Ελάχιστες από τις βαλίτσες διεσώθησαν, ενώ οι πολίτες είναι εδώ και ώρα μέσα στην βροχή περιμένοντας άλλο λεωφορείο από την Λαμία που θα τους μεταφέρει στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε το στο pronews.gr

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ τυλίχτηκε στις φλόγες!

Λόγω μηχανικής βλάβης λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης πήρε φωτιά και ακινητοποιήθηκε στο ύψος του Μαρτίνου. Επί τόπου έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Οι 48 επιβαίνοντες πρόλαβαν να κατέβουν, δυστυχώς όμως το λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς μαζί με πολλά από τα υπάρχοντα των επιβατών. Ελάχιστες από τις βαλίτσες διεσώθησαν, ενώ οι πολίτες είναι εδώ και ώρα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μαρτίνο: Λεωφορείο τυλίχτηκε στις φλόγες

Λόγω μηχανικής βλάβης λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης πήρε φωτιά και ακινητοποιήθηκε στο ύψος του Μαρτίνου. Οι 48 επιβαίνοντες πρόλαβαν να κατέβουν, δυστυχώς όμως το λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς μαζί με πολλά από τα υπάρχοντα των επιβατών. Ελάχιστες από τις βαλίτσες διεσώθησαν, ενώ οι πολίτες είναι εδώ και ώρα μέσα στην βροχή περιμένοντας άλλο λεωφορείο από την Λαμία που θα τους μεταφέρει στην Θεσσαλονίκη. Η επέμβαση της πυροσβεστικής ήταν άμεση ενώ επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα. #Πυρκαγιά σε εξέλιξη σε λεωφορείο επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας στο ύψος Μαρτίνο Φθιώτιδας. Επιχειρούν 12 #πυροσβέστες με 6 οχήματα. — Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 13, 2021 Σύμφωνα με πληρο

Διαβάστε το στο spoilers

Μαρτίνο: Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης τυλίχτηκε στις φλόγες

Λεωφορείο τυλίχτηκε στις φλόγες – Κάηκαν και οι βαλίτσες Λόγω μηχανικής βλάβης λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης πήρε φωτιά και ακινητοποιήθηκε στο ύψος του Μαρτίνου. Οι 48 επιβαίνοντες πρόλαβαν να κατέβουν , δυστυχώς όμως το λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς μαζί με πολλά από τα υπάρχοντα των επιβατών. Ελάχιστες από τις βαλίτσες διασώθηκαν, ενώ οι πολίτες είναι εδώ και […] The post Μαρτίνο: Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης τυλίχτηκε στις φλόγες appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Εκουαδόρ: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε κομμωτήριο στο Κίτο και σκότωσαν πέντε ανθρώπους

Μέση Ανατολή: Επίθεση με 10 ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ στο βόρειο Ισραήλ - Οι περισσότερες αναχαιτίστηκαν, λένε οι IDF

Μέση Ανατολή: Η Ουάσινγκτον ζητά από Αμερικανούς υπηκόους να φύγουν από τον Λίβανο όσο γίνονται ακόμη πτήσεις

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νυχτερινά ρωσικά πλήγματα σε πολυώροφο κτίριο στο Χάρκοβο - Τουλάχιστον 13 τραυματίες

Παναθηναϊκός - Παρτίζαν 64-75: Αποτέλεσμα που θα ξεχαστεί γρήγορα για το ανέτοιμο «τριφύλλι» - Δείτε τα highlights

Ραγδαία η άνοδος της Ακροδεξιάς στο Βρανδεμβούργο - Τι θα σημαίνει μια ήττα για SPD και Σολτς