Τζούλια Νόβα – Δέχτηκα δύο φορές σεξουαλική παρενοχλήση. Μου είπαν..

12:15 - 13/02/2021

Η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι δέχθηκε και η ίδια σεξουαλική παρενόχληση.     «Ναι, μου έχει τύχει δύο φορές σεξουαλική παρενόχληση. Η μία φορά ήταν διακριτική, ενώ στην άλλη περίπτωση μου είπε “για να κάνεις κάτι σε αυτή την δουλειά, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά, δυστυχώς πρέπει να κάνεις και κάποια πράγματα”. Μου είπε “ίσως να βρεις και έναν χορηγό, ο οποίος να σε χρηματοδοτήσει, έτσι ώστε να πάρεις δικιά σου εκπομπή, αλλιώς καμία δεν παίρνει εκπομπή”» αναφέρει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.       Η ίδια, μάλιστα, εξομολογείται ότι σε έναν εργασιακό χώρο, επειδή ήταν η πιο μικρή, της φέρονταν και της μιλούσαν με άσχημο τρόπο. «Είχα περίεργες συμπεριφορές από ανθρώπ

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζούλια Νόβα: Έχω δεχθεί δυο φορές σεξουαλική παρενόχληση

«Μου φώναζαν µε ουρλιαχτά», δηλώνει στο «S» η παρουσιάστρια αποκαλύπτοντας όσα βίωσε στον επαγγελματικό της χώρο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η Τζούλια Νόβα εξομολογείται: «Έχω δεχθεί δύο φορές σεξουαλική παρενόχληση»

Σε εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Τζούλια Νόβα στο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη. Μέσα σε όλα, η […] The post Η Τζούλια Νόβα εξομολογείται: «Έχω δεχθεί δύο φορές σεξουαλική παρενόχληση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Τζούλια Νόβα: «Έχω δεχθεί δύο φορές σεξουαλική παρενόχληση»

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση η Τζούλια Νόβα σε συνέντευξή της στα Παραπολιτικά και την Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι δέχτηκε, όχι μόνο λεκτική βία, Το άρθρο Τζούλια Νόβα: «Έχω δεχθεί δύο φορές σεξουαλική παρενόχληση» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Τζούλια Νόβα: «Έχω δεχθεί δύο φορές σεξουαλική παρενόχληση»

Η εξομολόγηση του νεαρού μοντέλου

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη