Παναγιώτης Μπουγιούρης κατά Στάθη Λιβαθινού: “Ήσασταν χυδαίος, ευνουχιστικός, σας φτύνω κατάμουτρα”
11:30 - 13/02/2021
Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης προχώρησε σε μια ανάρτηση –κόλαφο με καταγγελτικό ύφος εναντίον του Στάθη Λιβαθινού. Μετά
To άρθρο Παναγιώτης Μπουγιούρης κατά Στάθη Λιβαθινού: “Ήσασταν χυδαίος, ευνουχιστικός, σας φτύνω κατάμουτρα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης «ποταμός» για τον Στάθη Λιβαθινό: «Χυδαίος , προσβλητικός, ακρωτηριαστικός»
Σε ένα πρωτοφανές, για όσα μας έχει συνηθίσει, ξέσπασμα προχώρησε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο […]
The post Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης «ποταμός» για τον Στάθη Λιβαθινό: «Χυδαίος , προσβλητικός, ακρωτηριαστικός» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΜπουγιούρης κατά Λιβαθινού: «Ήσασταν χυδαίος, ευνουχιστικός - Σας φτύνω κατάμουτρα»
ΕΛΛAΔΑ
Εναντίον του σκηνοθέτη Στάθη Λιβαθινού ξέσπασε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.
«Σας ευχαριστώ για όσα έμαθα πλάι σας όλα αυτά τα χρόνια, σας φτύνω όμως κατάμουτρα για τον πόνο και το τραύμα που προκαλέσατε σε έναν νέο ηθοποιό που σας πίστεψε βαθιά!», αναφέρει μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός.
Ολόκληρη η ανάρτηση:
“Επειδή έμαθα ότι κάποιοι νέοι συνάδελφοι θα ήθελαν να μιλήσουν για τα τραύματα που τους έχει προκαλέσει ένας άλλος μεγαλόσχημος «δάσκαλος-πατερούλης» αλλά διστάζουν θα μιλήσω εγώ! Κύριε Λιβαθινέ, ήμουν μαθητής σας για τέσσερα χρόνια και σας υπηρέτησα πιστά και για άλλα τέσσερα ως απόφοιτος στην πειραματική σκηνή του Εθνικού μας Θεάτρου! Ήσασταν χυδαίος, προσβλητικός, ακρωτηριαστικό
Διαβάστε το στο topontiki.grΧΑΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ!!! Μπουγιούρης εναντίον Λιβαθινού: Είστε ένας γνήσιος Ρασπούτιν – Σας φτύνω κατάμουτρα
Με μία ανάρτησή του στα social media, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ξεσπά κατά του ηθοποιού, σκηνοθέτη και πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θέατρου, Στάθη Λιβαθινού, καταγγέλοντάς τον μεταξύ άλλων για «σταλινική συμπεριφορά, ψυχολογικής βίας, χειρισμού, τρομοκρατίας και ομοφοβίας». Αναλυτικά όσα έγραψε στην ανάρτηση του ο ηθοποιός: «Επειδή έμαθα ότι κάποιοι νέοι συνάδελφοι θα ήθελαν να μιλήσουν για τα τραύματα που τους έχει προκαλέσει ένας άλλος μεγαλόσχημος «δάσκαλος-πατερούλης» αλλά διστάζουν θα μιλήσω εγώ! Κύριε Λιβαθινέ, ήμουν μαθητής σας για τέσσερα χρόνια και σας υπηρέτησα πιστά και για άλλα τέσσερα ως απόφοιτος στην πειραματική σκηνή του Εθνικού μας Θεάτρου! Ήσασταν χυδαίος , προσβλη
Διαβάστε το στο spoilers