Δολοφονία στη Ναύπακτο: Σοκαρισμένη η Αναστασία Γιούσεφ - Γνώριζε τον δράστη, ήταν εμμονικός μαζί της
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αναστασία Γιούσεφ : Γνώριζε το δολοφόνο της Ναυπάκτου, ήταν εμμονικός μαζί της
«Έχω πέσει από τα σύννεφα, δεν περίμενα να κάνει φόνο αυτός ο άνθρωπος, τον γνώρισα πριν από τέσσερα χρόνια στην Ναύπακτο, θυμάμαι ήταν πολύ πιεστικός και μου ζητούσε συνέχεια να βγούμε φωτογραφία» τόνισε.
Διαβάστε το στο in.grΔολοφονία στη Ναύπακτο: Σοκαρισμένη η Αναστασία Γιούσεφ - Γνώριζε τον δράστη
Σοκαρισμένη από την άγρια δολοφονία στην Ναύπακτο δηλώνει στο protothema.gr η γνωστή καλλιτέχνιδα Αναστασία Γιούσεφ καθώς γνώριζε τον εμμονικό δράστη και είχε φωτογραφηθεί μαζί του πριν από τέσσερα χρόνια.
Διαβάστε το στο thebest.grΣοκαρισμένη η Γιούσεφ – Γνώριζε τον δολοφόνο στη Ναύπακτο. Ήταν εμμονικός μαζί της
Σοκαρισμένη από την άγρια δολοφονία στην Ναύπακτο δηλώνει η γνωστή καλλιτέχνιδα Αναστασία Γιούσεφ καθώς γνώριζε τον εμμονικό δράστη και είχε φωτογραφηθεί μαζί του πριν από τέσσερα χρόνια. Ο 32χρονος Α.Ρ μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 35χρονο Σπύρο Καρέλη επείδή νόμιζε ότι είχε σχέση με την κοπέλα που ήταν ερωτευμένος. Μάλιστα ο δράστης απειλούσε τον 35χρονο επιχειρηματία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζοντας την φωτογραφία του με διάφορα υβριστικά μηνύματα. «Έχω πέσει από τα σύννεφα, δεν περίμενα να κάνει φόνο αυτός ο άνθρωπος, τον γνώρισα πριν από τέσσερα χρόνια στην Ναύπακτο, θυμάμαι ήταν πολύ πιεστικός και μου ζητούσε συνέχεια να βγούμε φωτογραφία» ανέφερε. Υπογράμμισε μάλ
Διαβάστε το στο spoilersΔολοφονία στη Ναύπακτο: Σοκαρισμένη η Αναστασία Γιούσεφ – Γνώριζε τον φερόμενο ως δράστη
Εμμονικός και με την Αναστασία Γιούσεφ ήταν στο παρελθόν ο 32χρονος δολοφόνος του άτυχου επιχειρηματία Σοκαρισμένη από την άγρια δολοφονία στην Ναύπακτο δηλώνει στο protothema.gr η γνωστή καλλιτέχνιδα Αναστασία Γιούσεφ καθώς γνώριζε τον εμμονικό δράστη και είχε φωτογραφηθεί μαζί του πριν από τέσσερα χρόνια. Ο 32χρονος Α.Ρ μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 35χρονο Σπύρο Καρέλη επείδή ...
Διαβάστε το στο agrinionews.grΔολοφονία στη Ναύπακτο: Σοκαρισμένη η Αναστασία Γιούσεφ – Γνώριζε τον δράστη
Εμμονικός και με την Αναστασία Γιούσεφ ήταν στο παρελθόν ο 32χρονος δολοφόνος του άτυχου επιχειρηματία Σοκαρισμένη από την άγρια δολοφονία στην Ναύπακτο δηλώνει στο protothema.gr η γνωστή καλλιτέχνιδα Αναστασία Γιούσεφ καθώς γνώριζε τον εμμονικό δράστη και είχε φωτογραφηθεί μαζί του πριν από τέσσερα χρόνια. Ο 32χρονος Α.Ρ μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 35χρονο Σπύρο Καρέλη επείδή …
Διαβάστε το στο agriniopress.gr