Σοκάρει η Άντζυ Σαμίου: Ήμουν πέντε ετών – Ένιωσα το χέρι του κοντά στο εσώρουχο μου

20:21 - 11/02/2021

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Άντζυ Σαμίου θέλησε να μοιραστεί την δική της εμπειρία όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με την σεξουαλική παρενόχληση σε ηλικία μόλις 5 χρόνων. Η Άντζυ Σαμίου, με αφορμή την εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου, μοιράστηκε τη δική της τραυματική εμπειρία ενώ τόνισε πως ο πατέρας της: «κυριολεκτικά τον […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκάρει η Άντζυ Σαμίου: Ήμουν πέντε ετών – Ένιωσα το χέρι του κοντά στο εσώρουχο μου

Σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Άντζυ Σαμίου θέλησε να μοιραστεί την δική της εμπειρία όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με την σεξουαλική παρενόχληση σε ηλικία μόλις 5 χρόνων. Η Άντζυ Σαμίου, με αφορμή την εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου, μοιράστηκε τη δική της τραυματική εμπειρία ενώ τόνισε πως ο πατέρας της: «κυριολεκτικά τον ξεφτίλισε σε όλη τη […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Μάνος Παπαγιάννης και Σοφία Παυλίδου θα βρεθούν ξανά στα δικαστήρια

H Έλενα Παπαρίζου απαντά για τα αρνητικά σχόλια που έγιναν για την παρουσίαση του Εθνικού Τελικού της Eurovision

Σύγκρουση λεωφορείου με μοτοσικλέτα στο Χαλάνδρι – Στο νοσοκομείο ο δικυκλιστής

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Έκρηξη σε κυλικείο σχολείου στην Αγία Βαρβάρα

Επέστρεψε στην ψυχιατρική κλινική ο 42χρονος που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του στο Κερατσίνι – Απείλησε μητέρα και αδερφή