Κοραλία Καράντη: «Έδωσα κι εγώ τη μάχη μου απέναντι σε κάποιον, αλλά δεν μου συμπαραστάθηκε κανείς»

14:18 - 11/02/2021

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν η Κοραλία Καράντη. Η σπουδαία ηθοποιός αναφέρθηκε και στη “βόμβα” που έχει σκάσει τον […] The post Κοραλία Καράντη: «Έδωσα κι εγώ τη μάχη μου απέναντι σε κάποιον, αλλά δεν μου συμπαραστάθηκε κανείς» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κοραλία Καράντη: Έδωσα κι εγώ τη μάχη μου απέναντι σε κάποιον, αλλά δεν μου συμπαραστάθηκε κανείς (βίντεο)

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη, φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (11-02) η γνωστή ηθοποιός

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κοραλία Καράντη: “Είναι μία μάχη που την έδωσα μόνη μου, δεν μου συμπαραστάθηκε κανείς”

Δείτε όλα όσα είπε η Κοραλία Καράντη για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει στο θέατρο. Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν καλεσμένη η Κοραλία Καράντη, ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Κοραλία Καράντη: “Είναι μία μάχη που την έδωσα μόνη μου, δεν μου συμπαραστάθηκε κανείς” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κοραλία Καράντη : Έδωσα κι εγώ τη μάχη μου απέναντι σε κάποιον – Φώναξα και δεν εισακούστηκα

Για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης υποστήριξε πως έχει χάσει τον ύπνο της. Όπως είπε «το θέατρο δεν είναι αυτό το ατελείωτο σεξουαλικό αλισβερίσι. Το επάγγελμα βάλλεται σε τραγικό βαθμό»

Διαβάστε το στο in.gr

Κοραλία Καράντη: Έδωσα κι εγώ τη μάχη μου απέναντι σε κάποιον

Για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης υποστήριξε πως έχει χάσει τον ύπνο της. Όπως είπε «το θέατρο δεν είναι αυτό το ατελείωτο σεξουαλικό αλισβερίσι. Το επάγγελμα βάλλεται σε τραγικό βαθμό»

Διαβάστε το στο tanea.gr

Κοραλία Καράντη : Έδωσα κι εγώ τη μάχη μου απέναντι σε κάποιον – Φώναξα και δεν εισακούστηκα

Διαβάστε το στο tovima

Κοραλία Καράντη: “Έδωσα μάχη απέναντι σε κάποιον, φώναξα, αλλά δεν μου συμπαραστάθηκε κανείς”

Η Κοραλία Καράντη κάθισε στον καναπέ της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και άνοιξε την καρδιά της στη To άρθρο Κοραλία Καράντη: “Έδωσα μάχη απέναντι σε κάποιον, φώναξα, αλλά δεν μου συμπαραστάθηκε κανείς” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κοραλία Καράντη: “Είναι μία μάχη που την έδωσα μόνη μου, δεν μου συμπαραστάθηκε κανείς”

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν καλεσμένη η Κοραλία Καράντη, το μεσημέρι της Πέμπτης. Η καταξιωμένη και δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες εβδομάδες στο χώρο του θεάτρου. Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει ζήσει και η ίδια μια παρόμοια κατάσταση. «Έχω χάσει τον ύπνο μου με όλες αυτές τις αποκαλύψεις. Αυτό το […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»