Ο Σταύρος Νικολαΐδης για την αποχώρηση από παράσταση – “Πόσο fake και μικροπρεπείς είναι…”

20:33 - 29/11/2019

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σταύρος Νικολαΐδης στην κάμερα του “Πρωινού” και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη. Ο […] The post Ο Σταύρος Νικολαΐδης για την αποχώρηση από παράσταση – “Πόσο fake και μικροπρεπείς είναι…” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Σταύρος Νικολαΐδης για την αποχώρηση από παράσταση: "Πόσο fake και μικροπρεπείς είναι…" (VIDEO)

Ο Σταύρος Νικολαΐδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αποχώρηση από την παράσταση όπου θα βρισκόταν αυτή τη σεζόν. “Συμβαίνουν αυτά… Η παράσταση ξεκίνησε χωρίς τον μισό θίασο αν δεις την αρχική φωτογραφία” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Νικολαΐδης, προσθέτοντας: “Στεναχωρήθηκα και πληγώθηκα πάρα πολύ γιατί κάποιοι άνθρωποι, που τους έχεις στο μυαλό σου ψηλά, αποδεικνύεται πόσο fake, ψεύτικοι, δήθεν, εγωκεντρικοί και μικροπρεπείς μπορεί να είναι” “Σε αντίθεση με κάποιους ανθρώπους, που θεωρούνται πιο λαϊκοί όπως είναι ο Μάρκος Σεφερλής, που είναι πολύ πιο στρέιτ και ευθείς” συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»