Πάνος Αργιανίδης: Στο Survivor μου χορηγούσαν ενέσεις για τον πόνο
08:49 - 11/02/2021
Ο Πάνος Αργιανίδης, γνωστός στο ευρύ κοινό ως μάνατζερ ράγκμπι, τον οποίο γνωρίσαμε στο Survivor το 2017, ανοίγει την καρδιά […]
The post Πάνος Αργιανίδης: Στο Survivor μου χορηγούσαν ενέσεις για τον πόνο appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάνος Αργιανίδης (μάνατζερ ράγκμπι): Στο Survivor μου έκαναν ενέσεις για τον πόσο
Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΠρώην παίκτης του Survivor αποκαλύπτει: Μου χορηγούσαν ενέσεις για τον πόνο πριν από κάθε αγώνισμα
Πέμπτη, 11 Φεβ 2021 Η αποκάλυψη για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης Για την περιπέτεια υγείας που είχε περάσει από την αρχή σχεδόν της συμμετοχής του στο Survivor μίλησε στην εφημερίδα On Time και στη Σάσα Σταμάτη ο μάνατζερ ράγκμπι Πάνος Αργιανίδης. Ο ίδιος αποκάλυψε πως είχε διαγνωσθεί με 3 όγκους κοντά στον προστάτη και μπήκε στο Survivor λίγο καιρό μετά τις χημειοθεραπείες για να αλλάξει η ψυχολογία του. «Το Ιούνιο του 2016, έκανα μια εξέταση ρουτίνας και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι είχα πολύ χαμηλό σίδηρο. Στη συνέχεια ο γιατρός μου ανέφερε πως η διάγνωση έδειξε ότι από κάπου χάνω αίμα. Άμεσα ξεκίνησα μετά από την καθοδήγηση του γιατρού να κάνω υπ
Διαβάστε το στο spoilers