Αλίκη Κατσαβού: «Μου ζήτησαν σε οντισιόν να γδυθώ»

08:39 - 11/02/2021

Η τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, μίλησε στην ΟΝ Time και την Σάσα Σταμάτη για την περιπέτειά της […] The post Αλίκη Κατσαβού: «Μου ζήτησαν σε οντισιόν να γδυθώ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλίκη Κατσαβού: Σε οντισιόν μου ζήτησαν να γδυθώ

«Για μένα ήταν πρωτόγνωρα τα πράγματα, αλλά η ηθική μου δεν μου επέτρεπε να δειλιάσω στιγμή, έπρεπε να το βάλω στα πόδια», αποκάλυψε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Αλίκη Κατσαβού: Μου ζήτησαν σε οντισιόν να γδυθώ

«Για μένα ήταν πρωτόγνωρα τα πράγματα, αλλά η ηθική μου δεν μου επέτρεπε να δειλιάσω στιγμή, έπρεπε να το βάλω στα πόδια»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Αλίκη Κατσαβού: «Μου ζήτησαν σε οντισιόν να γδυθώ, αλλά η ηθική μου δεν μού τό επέτρεψε!»

«Όταν τελείωνα τη δραματική σχολή, σε μια πολύ έγκυρη εφημερίδα της εποχής υπήρχε μια ανακοίνωση ακρόασης για κοπέλες και με το όνομα ενός πολύ γνωστού κινηματογραφιστή, το οποίο δεν είδα ποτέ όταν έφτασα στην οντισιόν. Στην οντισιόν μου ζητήθηκε να κάνω δοκιμαστικό ημίγυμνη, το οποίο φυσικά αρνήθηκα. Αν δεχόμουν το ημίγυμνο δοκιμαστικό, ήταν στο διπλανό […] The post Αλίκη Κατσαβού: «Μου ζήτησαν σε οντισιόν να γδυθώ, αλλά η ηθική μου δεν μού τό επέτρεψε!» appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αλίκη Κατσαβού: “Μου ζητήθηκε σε οντισιόν να κάνω δοκιμαστικό χωρίς ρούχα”

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες με τις δεκάδες αποκαλύψεις περί σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο To άρθρο Αλίκη Κατσαβού: “Μου ζητήθηκε σε οντισιόν να κάνω δοκιμαστικό χωρίς ρούχα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Αλίκη Κατσαβού: «Πήγα σε οντισιόν και μου ζητήθηκε να μείνω ημίγυμνη»

ΕΛΛAΔΑ  Στην εφημερίδα «On Time» μίλησε η Αλίκη Κατσαβού, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων-  σε μια δυσάρεστη εμπειρία που είχε στο θέατρο όταν σε οντισιόν της ζήτησαν να γδυθεί. «Όταν τελείωνα τη δραματική σχολή, σε μια πολύ έγκυρη εφημερίδα της εποχής υπήρχε μια ανακοίνωση ακρόασης για κοπέλες και με το όνομα ενός πολύ γνωστού κινηματογραφιστή, το οποίο δεν είδα ποτέ όταν έφτασα στην οντισιόν. Στην οντισιόν μου ζητήθηκε να κάνω δοκιμαστικό ημίγυμνη, το οποίο φυσικά αρνήθηκα. Αν δεχόμουν το ημίγυμνο δοκιμαστικό, ήταν στο διπλανό δωμάτιο με κάμερα. Για μένα ήταν πρωτόγνωρα τα πράγματα, αλλά η ηθική μου δεν μου επέτρεπε να δειλιάσω στιγμή, έπρεπε να το βάλω στα πόδια. Δεν ξέρω όμως τα 100 κορίτσια που π

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Αλίκη Κατσαβού: «Μου ζήτησαν σε οντισιόν να γδυθώ»

Η εξομολογησή της

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Αλίκη Κατσαβού: «Σε οντισιόν μου ζήτησαν να γδυθώ»

"Για μένα ήταν πρωτόγνωρα τα πράγματα, αλλά η ηθική μου δεν μου επέτρεπε να δειλιάσω στιγμή, έπρεπε να το βάλω στα πόδια"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε