Η Μίνα Αρναούτη γράφει για τη φιλία της με τον Παντελίδη: «Με κοίταζες και έλεγες 'ρε λες να είμαι ωραίος';»

17:18 - 10/02/2021

Η Μίνα Αρναούτη μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση θέλησε να μοιραστεί μερικές άγνωστες πτυχές της φιλίας τους

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μίνα Αρναούτη γράφει για τη φιλία της με τον Παντελίδη: «Με κοίταζες και έλεγες ”ρε λες να είμαι ωραίος”;»

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σε λίγες ημέρες από το τροχαίο που στέρησε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη. Η Μίνα Αρναούτη μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μοιραστεί μερικές άγνωστες πτυχές της φιλίας τους με τους διαδικτυακούς της φίλους. «Δύσκολες μέρες αυτές για μένα. Βλέπω βιντεάκια παντού και […] The post Η Μίνα Αρναούτη γράφει για τη φιλία της με τον Παντελίδη: «Με κοίταζες και έλεγες ”ρε λες να είμαι ωραίος”;» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Η Μίνα Αρναούτη γράφει για τη φιλία της με τον Παντελίδη: «Με κοίταζες και έλεγες ”ρε λες να είμαι ωραίος”;»

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σε λίγες ημέρες από το τροχαίο που στέρησε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη. Η Μίνα Αρναούτη μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μοιραστεί μερικές άγνωστες πτυχές της φιλίας τους με τους διαδικτυακούς της φίλους. «Δύσκολες μέρες αυτές για μένα. Βλέπω βιντεάκια παντού και γελάω και κλαίω […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Μίνα Αρναούτη για Παντελίδη: "Με κοίταζες και έλεγες... λες να είμαι ωραίος;"

"Δύσκολες μέρες αυτές για μένα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Αυτή την Κυριακή με το Θέμα, το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της νομπελίστριας Γκράτσια Ντελέντα «Η μητέρα»

Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα καταθέσει έφεση στο Δικαστήριο της Χάγης για τα εντάλματα σύλληψης

Λίαμ Πέιν: Η οικογένειά του θα κινηθεί νομικά εναντίον όλων των εμπλεκόμενων στην υπόθεση του θανάτου του

Συμφωνία Ουάσινγκτον - Πεκίνου: Τρεις Αμερικανοί απελευθερώθηκαν από την Κίνα, στο πλαίσιο ανταλλαγής κρατουμένων

Καλιφόρνια: Άνδρας που αγνοούνταν εδώ και 25 χρόνια ξαναβρήκε την οικογένειά του, χάρη σε άρθρο της USA Today

Μουζακίτης και Καρέτσας στις αποκαλύψεις του 2024 στον κόσμο – Τι αναφέρει η έρευνα του CIES