Τάμτα για τις καταγγελίες: Θα έπρεπε να είχα μιλήσει τότε

16:57 - 10/02/2021

«Χάρηκα πάρα πολύ που οι γυναίκες μίλησαν. Υπάρχει προφανώς και λύπη μέσα σε αυτές τις ιστορίες», δήλωσε μεταξύ άλλων η Τάμτα στην κάμερα του «Πάμε ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Τάμτα για τις καταγγελίες: Θα έπρεπε να είχα μιλήσει τότε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάμτα: Έλυσε τη σιωπή της: «Έπρεπε να είχα μιλήσει τότε, λάθος»

Έσπασε τη σιωπή της.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η Τάμτα αποκαλύπτει: “Έπρεπε να είχα μιλήσει και εγώ τότε, ήταν λάθος αυτό”

Η Τάμτα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και με αφορμή την εμφάνισή της στο “Σπίτι To άρθρο Η Τάμτα αποκαλύπτει: “Έπρεπε να είχα μιλήσει και εγώ τότε, ήταν λάθος αυτό” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τάμτα για καταγγελίες: «Έπρεπε να είχα μιλήσει τότε…» (βίντεο)

Λίγο πριν οι Melisses έρθουν στις οθόνες μας το Σάββατο στις 21.00 στο «Σπίτι με το MEGA», για να μας ξεσηκώσουν με τη μουσική τους και να μας κρατήσουν παρέα με τα ξεχωριστά τραγούδια τους, η Τάμτα που θα είναι μία από τους ξεχωριστούς καλεσμένους της μουσικής βραδιάς, μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!». Με […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ξέσπασε η Τάμτα μετά τις καταγγελίες ηθοποιών: Έπρεπε να είχα μιλήσει κι εγώ τότε

Η Τάμτα με αφορμή τις καταγγελίες ηθοποιών πήρε θέση και μίλησε και για όσα έχει βιώσει η ίδια στο παρελθόν.   «Χάρηκα πάρα πολύ που οι γυναίκες μίλησαν. Υπάρχει προφανώς και λύπη μέσα σε αυτές τις ιστορίες. Άργησε ίσως πολύ και ήταν καιρός να βγουν πράγματα στη δημοσιότητα όχι για να στεναχωρηθούν οικογένειες, αλλά είναι ένα αναγκαίο κακό για να βάλουν κάποιο άνθρωποι μυαλό και από εδώ και πέρα να σκεφτούν περισσότερο. Είμαι υπερβολικά υπερήφανη για όλες αυτές τις γυναίκες αλλά και τους άντρες που έχουν βγει και έχουν μιλήσει για τις οδυνηρές εμπειρίες τους και τους στηρίζω με τα όλα μου», δήλωσε στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη».     H ίδια παραδέχθηκε πως μπήκε κι εκείνη σε διαδικασία να σκ

Διαβάστε το στο spoilers

Τάμτα: «Μου συνέβαιναν κάποια πράγματα, ήταν λάθος έπρεπε να μιλήσω τότε»

Για το θέμα των ημερών

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Τάμτα για τις καταγγελίες: Θα έπρεπε να είχα μιλήσει τότε

«Χάρηκα πάρα πολύ που οι γυναίκες μίλησαν. Υπάρχει προφανώς και λύπη μέσα σε αυτές τις ιστορίες», δήλωσε μεταξύ άλλων η Τάμτα στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!». Λίγο πριν οι Melisses έρθουν στις οθόνες μας το Σάββατο στις 21.00 στο «Σπίτι με το MEGA», για να μας ξεσηκώσουν με τη μουσική τους και να μας κρατήσουν […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Ο πατέρας μου κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό», λέει η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη σύλληψη και την παραμονή της στα κρατητήρια

Φάρμα: Αποκαλύπτονται οι στρατηγικές των παικτών – Τι θα δούμε απόψε

Πολεμική Αεροπορία: Πιλότοι από την Γερμανία και την Κροατία θα εκπαιδευτούν από τα ελληνικά «γεράκια»

Ποινική δίωξη για εμπρησμό από αμέλεια στον σερβιτόρο του μπαρ στο Παγκράτι που λαμπάδιασε από τούρτα με βεγγαλικό

Βρεττός στο One on One: «Έκανα high five με τον Χάρο, αλλά ο Θεός μου έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία»

Η αστροναύτης Emily Calandrelli έγινε η 100ή γυναίκα στο διάστημα – Η σεξιστική επίθεση και η απάντησή της