Μίνα Αρναούτη: Μιλά για πρώτη φορά με λεπτομέρειες για τη φιλία της με τον Παντελή Παντελίδη και συγκινεί

16:33 - 10/02/2021

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σε λίγες ημέρες από τη στιγμή που ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία To άρθρο Μίνα Αρναούτη: Μιλά για πρώτη φορά με λεπτομέρειες για τη φιλία της με τον Παντελή Παντελίδη και συγκινεί δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μίνα Αρναούτη: Η ανάρτηση για την φιλία με τον Παντελή Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη μέσω ανάρτησης στα social media, έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την φιλία της με τον Παντελή Παντελίδη.Η Μίνα Αρναούτη με αφορμή την συμπλήρωση πέντε ετών από την ημέρα που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media. Η ίδια αναφέρθηκε εκτενώς στη φιλία που είχαν και τόνισε πως «φέτος θα κλάψω, θα πιω θα ακούσω τα τραγούδια σου, όλα! Ξανά και ξανά. Τόσα χρόνια μου το στερούσαν και ντρεπόμουν να μιλήσω για να μη κριθώ. Τώρα αδιαφορώ για όλα». Πιο αναλυτικά, έγραψε το εξής: «Δύσκολες μέρες αυτές για μένα. Βλέπω βιντεάκια παντού και γελάω και κλαίω μαζί. Πάντα κάτι θυμίζει κάτι, μια ζακέτα που πήραμε μαζί, ένα κοστού

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»