Σταύρος Νικολαΐδης: «Γύριζα σπίτι και έκλαιγα σαν μωρό στην αγκαλιά της γυναίκας μου»
15:12 - 10/02/2021
Ο Σταύρος Νικολαΐδης αποκάλυψε τη δική του περίπτωση λεκτικής επίθεσης που δέχτηκε από γνωστό σκηνοθέτη του θεάτρου. «Αυτό που έχει συμβεί σε εμένα είναι η συμπεριφορά και τα λόγια ενός σκηνοθέτη, που προσέβαλαν την προσωπικότητά μου και σαν άνθρωπο και σαν ηθοποιό, αλλά και σαν εργαζόμενο. Με λόγια, τα οποία δεν μπορώ να πω στην […]
The post Σταύρος Νικολαΐδης: «Γύριζα σπίτι και έκλαιγα σαν μωρό στην αγκαλιά της γυναίκας μου» appeared first on TheCaller.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταύρος Νικολαΐδης: “Γύριζα σπίτι και έκλαιγα σαν μωρό στην αγκαλιά της γυναίκας μου”
“Αυτό που έχει συμβεί σε εμένα είναι η συμπεριφορά και τα λόγια ενός σκηνοθέτη, που προσέβαλαν την προσωπικότητά μου και σαν άνθρωπο και σαν ηθοποιό, αλλά και σαν εργαζόμενο”. Ο Σταύρος Νικολαΐδης μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό” για μια δυσάρεστη εμπειρία που είχε σε μια συνεργασία του με γνωστό σκηνοθέτη του θεάτρου. Ο ηθοποιός τόνισε […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣταύρος Νικολαΐδης : Γύριζα σπίτι και έκλαιγα σαν μωρό στην αγκαλιά της γυναίκας μου
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι καταγγελίες για ψυχολογική, σωματική ή ακόμα και σεξουαλική βία στον χώρο του θεάτρου. Κάθε μέρα που περνάει, ολοένα και περισσότεροι ηθοποιοί ανοίγουν την καρδία τους και εξιστορούν ιστορίες φρίκης που έζησαν στα χέρια κάποιου σκηνοθέτη, ή κάποιου συναδέρφου τους ηθοποιού. Τελευταία χρονικά καταγγελία ήρθε από τον Σταύρο Νικολαΐδη, ο οποίος […]
Διαβάστε το στο dete.gr