Σταύρος Νικολαΐδης: «Γύριζα σπίτι και έκλαιγα σαν μωρό στην αγκαλιά της γυναίκας μου»

15:12 - 10/02/2021

Ο Σταύρος Νικολαΐδης αποκάλυψε τη δική του περίπτωση λεκτικής επίθεσης που δέχτηκε από γνωστό σκηνοθέτη του θεάτρου. «Αυτό που έχει συμβεί σε εμένα είναι η συμπεριφορά και τα λόγια ενός σκηνοθέτη, που προσέβαλαν την προσωπικότητά μου και σαν άνθρωπο και σαν ηθοποιό, αλλά και σαν εργαζόμενο. Με λόγια, τα οποία δεν μπορώ να πω στην […] The post Σταύρος Νικολαΐδης: «Γύριζα σπίτι και έκλαιγα σαν μωρό στην αγκαλιά της γυναίκας μου» appeared first on TheCaller.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταύρος Νικολαΐδης: “Γύριζα σπίτι και έκλαιγα σαν μωρό στην αγκαλιά της γυναίκας μου”

“Αυτό που έχει συμβεί σε εμένα είναι η συμπεριφορά και τα λόγια ενός σκηνοθέτη, που προσέβαλαν την προσωπικότητά μου και σαν άνθρωπο και σαν ηθοποιό, αλλά και σαν εργαζόμενο”. Ο Σταύρος Νικολαΐδης μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό” για μια δυσάρεστη εμπειρία που είχε σε μια συνεργασία του με γνωστό σκηνοθέτη του θεάτρου. Ο ηθοποιός τόνισε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σταύρος Νικολαΐδης : Γύριζα σπίτι και έκλαιγα σαν μωρό στην αγκαλιά της γυναίκας μου

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι καταγγελίες για ψυχολογική, σωματική ή ακόμα και σεξουαλική βία στον χώρο του θεάτρου. Κάθε μέρα που περνάει, ολοένα και περισσότεροι ηθοποιοί ανοίγουν την καρδία τους και εξιστορούν ιστορίες φρίκης που έζησαν στα χέρια κάποιου σκηνοθέτη, ή κάποιου συναδέρφου τους ηθοποιού. Τελευταία χρονικά καταγγελία ήρθε από τον Σταύρο Νικολαΐδη, ο οποίος […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει