Συγκλονίζει η Πάρις Χίλτον: «Μου έδιναν φάρμακα και κοιτούσαν επίμονα το γυμνό σώμα μου»

15:06 - 10/02/2021

Με δάκρυα στα μάτια η διάσημη κληρονόμος

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάρις Χίλτον για την κακοποίησή στο σχολείο: «Μου έδιναν φάρμακα και κοιτούσαν επίμονα το γυμνό σώμα μου»

Η Πάρις Χίλτον κατέθεσε σε ειδική επιτροπή των Η.Π.Α τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν ήταν εσώκλειστη σε σχολείο της Γιούτα, προσπαθώντας να βοηθήσει την έγκριση νόμου για την προστασία των παιδιών από την κακοποίηση.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Πάρις Χίλτον: «Μου έδιναν φάρμακα και κοιτούσαν επίμονα το γυμνό σώμα μου»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Συγκλονίζει η Πάρις Χίλτον: «Μου έδιναν φάρμακα και κοιτούσαν επίμονα το γυμνό σώμα μου»

Με δάκρυα στα μάτια η διάσημη κληρονόμος Σε ειδική επιτροπή των Η.Π.Α κατέθεσε η Πάρις Χίλτον σχετικά με τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν ήταν εσώκλειστη σε σχολείο της Γιούτα. Η διάσημη κληρονόμος έχει στόχο να βοηθήσει την έγκριση νόμου για την προστασία των παιδιών από την κακοποίηση. Η 39χρονη Χίλτον κατηγόρησε το προσωπικό του […] The post Συγκλονίζει η Πάρις Χίλτον: «Μου έδιναν φάρμακα και κοιτούσαν επίμονα το γυμνό σώμα μου» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Μυστήριο με τον Μπαχτσελί: Παραμένει άφαντος, φήμες ότι έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Πάπας Φραγκίσκος: «Ελπίζουμε να ξεπεράσει την πνευμονία»

Η πιο ακριβή ουσία στη Γη - Το ένα γραμμάτιο κοστίζει 62.000.000.000.000 δολάρια

«Θετικά σχόλια» για τη ζώνη απογείωσης – Ο Τεντόγλου έχει απειλήσει πως θα αλλάξει άθλημα

Κ.Ο.Κ: Εγκληματικές παραβάσεις που κόβουν την ανάσα σε Αθήνα και Χανιά (Vid)

Πρωτοποριακή ανακάλυψη στις πυραμίδες της Αιγύπτου: Υπάρχει μια παράξενη μορφή ενέργειας