Άντζυ Σαμίου : «Υπέστην σεξουαλική παρενόχληση στα πέντε μου χρόνια»
15:00 - 10/02/2021
Με αφορμή την συνέντευξη του Δημήτρη Μοθωναίου και τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του, η Άντζυ Σαμίου πήρε το θάρρος και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μοιράστηκε τη δική της δυσάρεστη εμπειρία την οποία βίωσε στην τρυφερή ηλικία των 5 ετών.
Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Άντζυ Σαμίου ξετύλιξε την εμπειρία της από τη σεξουαλική παρενόχληση που έζησε μόλις στα πέντε της χρόνια
Με αφορμή την συνέντευξη του Δημήτρη Μοθωναίου και τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του, η Άντζυ Σαμίου πήρε το θάρρος και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μοιράστηκε τη δική της δυσάρεστη εμπειρία την οποία βίωσε στην τρυφερή ηλικία των 5 ετών.
Διαβάστε το στο tanea.grΆντζυ Σαμίου: Υπέστην σεξουαλική παρενόχληση στα πέντε μου χρόνια
Με αφορμή την συνέντευξη του Δημήτρη Μοθωναίου και τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του, η Άντζυ Σαμίου πήρε το θάρρος και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μοιράστηκε τη δική της δυσάρεστη εμπειρία την οποία βίωσε στην τρυφερή ηλικία των 5 ετών. Η ίδια γράφει στην ανάρτησή της: «Παρακολούθησα την...
The post Άντζυ Σαμίου: Υπέστην σεξουαλική παρενόχληση στα πέντε μου χρόνια appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣυγκλονίζει η Άντζυ Σαμίου: «Υπέστην σεξουαλική παρενόχληση στα 5 μου»
Με αφορμή τη συγκλονιστική συνέντευξη του Δημήτρη Μοθωναίου, η Άντζυ Σαμίου πήρε το θάρρος και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μοιράστηκε τη δική της δυσάρεστη εμπειρία την οποία βίωσε στην τρυφερή ηλικία των 5 ετών. Η ανάρτηση της Άντζυς Σαμίου: “Παρακολούθησα την συνέντευξη του Δημήτρη Μοθωναίου και έκλαψα. Μου έξυσε την πληγή […]
The post Συγκλονίζει η Άντζυ Σαμίου: «Υπέστην σεξουαλική παρενόχληση στα 5 μου» appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.grΆντζυ Σαμίου για σεξουαλική παρενόχληση : Στα πέντε μου χρόνια ένιωσα το χέρι του κοντά στο εσώρουχο μου
Η Άντζυ Σαμίου αποκάλυψε τον εφιάλτη από τη σεξουαλική παρενόχληση που έζησε μόλις στα πέντε της χρόνια
Διαβάστε το στο thetoc.grΆντζυ Σαμίου: Αποκάλυψε ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά στα πέντε της χρόνια
Άντζυ Σαμίου: Η γνωστή τραγουδίστρια προχώρησε στη συγκεκριμένη αποκάλυψη μετά που είδε τη συνέντευξη του ηθοποιού Δημήτρη Μοθωναίου, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά στα έξι του χρόνια.
Διαβάστε το στο pagenews.grΆντζυ Σαμίου: Αποκάλυψε ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά στα πέντε της χρόνια
Άντζυ Σαμίου: Η γνωστή τραγουδίστρια προχώρησε στη συγκεκριμένη αποκάλυψη μετά που είδε τη συνέντευξη του ηθοποιού Δημήτρη Μοθωναίου, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά στα έξι του χρόνια.
Διαβάστε το στο