Άντζυ Σαμίου : «Υπέστην σεξουαλική παρενόχληση στα πέντε μου χρόνια»

15:00 - 10/02/2021

Με αφορμή την συνέντευξη του Δημήτρη Μοθωναίου και τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του, η Άντζυ Σαμίου πήρε το θάρρος και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μοιράστηκε τη δική της δυσάρεστη εμπειρία την οποία βίωσε στην τρυφερή ηλικία των 5 ετών.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Άντζυ Σαμίου ξετύλιξε την εμπειρία της από τη σεξουαλική παρενόχληση που έζησε μόλις στα πέντε της χρόνια

Με αφορμή την συνέντευξη του Δημήτρη Μοθωναίου και τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του, η Άντζυ Σαμίου πήρε το θάρρος και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μοιράστηκε τη δική της δυσάρεστη εμπειρία την οποία βίωσε στην τρυφερή ηλικία των 5 ετών.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Άντζυ Σαμίου: Υπέστην σεξουαλική παρενόχληση στα πέντε μου χρόνια

Με αφορμή την συνέντευξη του Δημήτρη Μοθωναίου και τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του, η Άντζυ Σαμίου πήρε το θάρρος και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μοιράστηκε τη δική της δυσάρεστη εμπειρία την οποία βίωσε στην τρυφερή ηλικία των 5 ετών. Η ίδια γράφει στην ανάρτησή της: «Παρακολούθησα την... The post Άντζυ Σαμίου: Υπέστην σεξουαλική παρενόχληση στα πέντε μου χρόνια appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Συγκλονίζει η Άντζυ Σαμίου: «Υπέστην σεξουαλική παρενόχληση στα 5 μου»

Με αφορμή τη συγκλονιστική συνέντευξη του Δημήτρη Μοθωναίου, η Άντζυ Σαμίου πήρε το θάρρος και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μοιράστηκε τη δική της δυσάρεστη εμπειρία την οποία βίωσε στην τρυφερή ηλικία των 5 ετών. Η ανάρτηση της Άντζυς Σαμίου: “Παρακολούθησα την συνέντευξη του Δημήτρη Μοθωναίου και έκλαψα. Μου έξυσε την πληγή […] The post Συγκλονίζει η Άντζυ Σαμίου: «Υπέστην σεξουαλική παρενόχληση στα 5 μου» appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Άντζυ Σαμίου για σεξουαλική παρενόχληση : Στα πέντε μου χρόνια ένιωσα το χέρι του κοντά στο εσώρουχο μου

Η Άντζυ Σαμίου αποκάλυψε τον εφιάλτη από τη σεξουαλική παρενόχληση που έζησε μόλις στα πέντε της χρόνια

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Άντζυ Σαμίου: Αποκάλυψε ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά στα πέντε της χρόνια

Άντζυ Σαμίου: Η γνωστή τραγουδίστρια προχώρησε στη συγκεκριμένη αποκάλυψη μετά που είδε τη συνέντευξη του ηθοποιού Δημήτρη Μοθωναίου, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά στα έξι του χρόνια.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Άντζυ Σαμίου: Αποκάλυψε ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά στα πέντε της χρόνια

Άντζυ Σαμίου: Η γνωστή τραγουδίστρια προχώρησε στη συγκεκριμένη αποκάλυψη μετά που είδε τη συνέντευξη του ηθοποιού Δημήτρη Μοθωναίου, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά στα έξι του χρόνια.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Στο Περθ Τσιτσιπάς και Σάκκαρη, έτοιμοι για το United Cup – Το πρόγραμμα της Team Hellas (pics+vids)

Χριστοδουλίδης: Μαζί αλλάζουμε την Κύπρο για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα όλων

Βασιλιάς Κάρολος: Το «ευχαριστώ» στους γιατρούς για τη φροντίδα στον ίδιο και την Κέιτ Μίντλετον

Economist: Η ζαριά της… ευτυχίας – Το χρήμα και ένα αιώνιο δίλημμα

Λαμία: Πυκνό χιόνι στην Οίτη και τα ορεινά χωριά

Κακοκαιρία: Οδηγοί κόλλησαν στο χιόνι γιατί δεν είχαν αλυσίδες – Ουρές χιλιομέτρων στην Αράχωβα