Χριστίνα Παππά: Τον Γιώργο Κιμούλη τον αγαπώ και μακάρι να δουλέψω μαζί του, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες

00:02 - 10/02/2021

«Έχω δεχτεί να με φλερτάρουν, αλλά δεν έχει γίνει κάτι με το ζόρι» παραδέχτηκε η γνωστή ηθοποιός-επιχειρηματίας για τις ερωτικές προσεγγίσεις στον χώρο της δουλειάς της Στην κάμερα της εκπομπής «Love It» και τον Κώστα Παπαποστόλου μίλησε η Χριστίνα Παππά με αφορμή τη «χιονοστιβάδα» καταγγελιών σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στον χώρο του ελληνικού θεάματος. «Πέφτω από τα σύννεφα με όλες αυτές τις καταγγελίες που ακούγονται. Είμαι ενάντια και θεωρώ καταδικαστέο ό,τι έχει να κάνει με βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση. Ό,τι έχει να κάνει με το λεκτικό κομμάτι, υπάρχουν οι εύκολοι και οι δύσκολοι συνεργάτες. Όταν θα πάω σε μια συνεργασία και ξέρω ότι ο άλλος είναι δύσκολος, αλλά το πρεστί

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Παππά: «Αγαπώ τον Κιμούλη, μακάρι να δουλέψω μαζί του»

Χριστίνα Παππά: «Αγαπώ τον Κιμούλη, μακάρι να δουλέψω μαζί του» Στα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και τις καταγγελίες που γίνονται στον χώρο του θεάτρου αναφέρθηκε η Χριστίνα Παππά, μιλώντας στην πριωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Love It». Η Χριστίνα Παππά τάχθηκε κατά της παρενόχλησης και υπέρ των καταγγελιών, ωστόσο πρόσθεσε ότι οι συνάδελφοί της που αντιμετωπίζουν παρόμοια […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη