Γιώργος Θεοφάνους: Αν ανοίξει η «υπόθεση τραγούδι» θα ακούσουμε χειρότερα πράγματα
01:48 - 09/02/2021
Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Θεοφάνους και εξέφρασε τη δική του άποψη για τις καταγγελίες παρενόχλησης και κακοποίησης στον καλλιτεχνικό χώρο. «Αν ανοίξει η υπόθεση “τραγούδι” θα ακουστούν πολύ χειρότερα πράγματα. Ξέρω, δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Σαφέστατα, ξέρω για ανθρώπους που μπορεί να ζουν […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Θεοφάνους: «Αν ανοίξει η "υπόθεση τραγούδι" θα ακουστούν χειρότερα πράγματα»
Ο Γιώργος Θεοφάνους σχολίασε μέσω του Πρωινού όπου ήταν καλεσμένος τις καταγγελίες παρενόχλησης και κακοποίησης στο χώρο του θεάματος.
Αναφέρθηκε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓ. Θεοφάνους: «Αν ανοίξει η υπόθεση “τραγούδι” θα ακουστούν χειρότερα πράγματα» (vid)
«Σαφέστατα ξέρω για ανθρώπους που τους έχουμε είδωλα, που μπορεί να ζουν ή να μην ζουν» είπε μεταξύ άλλων ο συνθέτης
Το άρθρο Γ. Θεοφάνους: «Αν ανοίξει η υπόθεση “τραγούδι” θα ακουστούν χειρότερα πράγματα» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr