Ελένη Φουρέιρα: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια του εμφυλίου, το πραγματικό της όνομα και ο Αλμπέρτο Μποτία

00:36 - 09/02/2021

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν η καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Δευτέρας. To άρθρο Ελένη Φουρέιρα: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια του εμφυλίου, το πραγματικό της όνομα και ο Αλμπέρτο Μποτία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Όσα αποκάλυψε η Ελένη Φουρέιρα για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, το πραγματικό της όνομα και το γάμο!

Καλεσμένη του  Νίκου Χατζηνικολάου η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Αλβανία λόγω του πολέμου και εξομολογήθηκε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ την ημέρα που έφυγε από την Αλβανία και έφτασε στην Ελλάδα. «Το πραγματικό μου όνομα είναι Εντέλα Φουρειράι. Έφτασα σε σημείο να φοβάμαι να πω από που είμαι για να […] The post Όσα αποκάλυψε η Ελένη Φουρέιρα για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, το πραγματικό της όνομα και το γάμο! appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Ελένη Φουρέιρα: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, το bullying κι η απάντηση για το αν θα παντρευτεί με τον Μποτία

Το βράδυ της Δευτέρας, 10 Φεβρουαρίου, η Ελένη Φουρέιρα στο “Ενώπιος Ενωπίω” με το Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ανοιχτά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, το bullying που είχε δεχτεί και τη σχέση της με τον Μποτία. Η Ελένη Φουρέιρα, χαμογελαστή όπως πάντα, τόνισε πως απ’ όταν ήταν μικρή, από τότε που θυμάται τον εαυτό της, τραγούδαγε […] Το άρθρο Ελένη Φουρέιρα: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, το bullying κι η απάντηση για το αν θα παντρευτεί με τον Μποτία εμφανίζεται στο iPop.

Διαβάστε το στο ipop.gr

Ελένη Φουρέιρα : Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, το bullying στο σχολείο και η σχέση της με τον Μποτία (vids)

Αποκαλυπτική η γνωστή τραγουδίστρια σε συνέντευξή της

Διαβάστε το στο to10.gr

Ελένη Φουρέιρα: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η σχέση της με τον Μποτία

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και πώς γλίτωσε από τις σφαίρες στον Αλβανικό εμφύλιο μίλησε η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια... The post Ελένη Φουρέιρα: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η σχέση της με τον Μποτία appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»