Κωνσταντίνος Τζούμας: «Τίμησα δεόντως το σεξ και τα ναρκωτικά στη ζωή μου»

14:51 - 08/02/2021

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” ήταν σήμερα ο Κωνσταντίνος Τζούμας, ο οποίος εξομολογήθηκε για την εποχή που, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, […] The post Κωνσταντίνος Τζούμας: «Τίμησα δεόντως το σεξ και τα ναρκωτικά στη ζωή μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Τζούμας: «Τίμησα δεόντως το σεξ και τα ναρκωτικά στη ζωή μου» (vid)

«Τίμησα δεόντως στη ζωή μου το “sex and drugs”. Το κορμί στη… διαπασών, προς κάθε κατεύθυνση. Μετά υπήρξαν τα drugs, διάφορες ουσίες κλπ… Εκείνη την εποχή ήταν και τα μόδας, όλοι έκαναν. Δεν υπήρχε περίπτωση να μπεις σε σπίτι και δη στο Μανχάταν που ζούσα και να μην στρίβει κάποιος ένα τσιγάρο ή να κάνει […] The post Κωνσταντίνος Τζούμας: «Τίμησα δεόντως το σεξ και τα ναρκωτικά στη ζωή μου» (vid) appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»