Δημήτρης Καραντζάς: «Μου εκμυστηρεύτηκε αυτή την φρικτή νύχτα που έζησε εκεί»
13:57 - 08/02/2021
Με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και ψυχολογική βία να πέφτουν βροχή στον καλλιτεχνικό χώρο, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καραντζάς μίλησε […]
The post Δημήτρης Καραντζάς: «Μου εκμυστηρεύτηκε αυτή την φρικτή νύχτα που έζησε εκεί» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Καραντζάς: Το παιδί αυτό είναι φίλος μου, γνωρίζω την ιστορία, μου εκμυστηρεύτηκε τη φρικτή νύχτα που έζησε
Τον καταιγισμό των καταγγελιών που προκαλούν τριγμούς στο χώρο του θεάματος κλήθηκε να σχολιάσει ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καραντζάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Φαίης Σκορδά και την κάμερα του «Πρωινού». Ο κ. Καραντζάς ανέφερε αρχικά, μεταξύ άλλων: «Όλοι, αυτήν την περίοδο είμαστε ταραγμένοι γιατί ξεκίνησε κάτι πολύ σημαντικό η Ζέτα Δούκα η οποία μίλησε ονομαστικά […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔημήτρης Καραντζάς: «Μου είχε εκμυστηρευτεί τη φρικτή νύχτα που έζησε με γνωστό σκηνοθέτη»
Δημήτρης Καραντζάς: Ο σκηνοθέτης μίλησε για τις καταγγελίες παρενόχλησης στο χώρο του θέατρου και προέβη σε αποκαλύψεις.
Διαβάστε το στο pagenews.grΔημήτρης Καραντζάς: «Μου είχε εκμυστηρευτεί τη φρικτή νύχτα που έζησε με γνωστό σκηνοθέτη»
Δημήτρης Καραντζάς: Ο σκηνοθέτης μίλησε για τις καταγγελίες παρενόχλησης στο χώρο του θέατρου και προέβη σε αποκαλύψεις.
Διαβάστε το στο