Απόστολος Καμιτσάκης για γνωστό σκηνοθέτη: “Μου ζήτησε να γδυθώ, να αυνανιστώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία”

11:33 - 08/02/2021

Ο Απόστολος Καμιτσάκης, ο νεαρός ηθοποιός που υποδύεται τον πάτερ Δημήτριο στο «Καφέ της Χαράς» μίλησε To άρθρο Απόστολος Καμιτσάκης για γνωστό σκηνοθέτη: “Μου ζήτησε να γδυθώ, να αυνανιστώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απόστολος Καμιτσάκης για γνωστό σκηνοθέτη: Μου ζήτησε να γδυθώ, να αυνανιστώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία

Άλλη μια καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση βλέπει το φως

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Απόστολος Καμιτσάκης για γνωστό σκηνοθέτη: Μου ζήτησε να γδυθώ, να αυνανιστώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία

Άλλη μια νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση βλέπει το φως της δημοσιότητας και αφορά σε γνωστό σκηνοθέτη. Ο ηθοποιός Απόστολος Καμιτσάκης ο οποίος υποδύεται τον πάτερ Δημήτριο στο «Καφέ της Χαράς» μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για τη δική του εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης από γνωστό σκηνοθέτη. Ο Απόστολος Καμιτσάκης, όπως εξομολογήθηκε, έτυχε να ρωτήσει […] The post Απόστολος Καμιτσάκης για γνωστό σκηνοθέτη: Μου ζήτησε να γδυθώ, να αυνανιστώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Απόστολος Καμιτσάκης: Μου ζητούσε να ουρήσω σε κάποια γωνία λέγοντας τον μονόλογο

«Άκουσα τι μου έλεγε, δεν του έδωσα σημασία, δε με ανάγκασε σώνει και ντε να βγάλω τα ρούχα, αλλά μου έδινε συνέχεια αυτήν την επιλογή»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Απόστολος Καμιτσάκης: Μου ζητούσε ή να αυνανιστώ ή να ουρήσω λέγοντας τον μονόλογο

Για τη σεξουαλική παρενόχληση την οποία υπέστη πριν από μερικά χρόνια μίλησε ο ηθοποιός Απόστολος Καμιτσάκης. Όλα έγιναν σε μια οντισιόν το 2017. Εκείνη την ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Απόστολος Καμιτσάκης: Μου ζητούσε ή να αυνανιστώ ή να ουρήσω λέγοντας τον μονόλογο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Απόστολος Καμιτσάκης για γνωστό σκηνοθέτη : Μου ζήτησε να γδυθώ, να αυτοϊκανοποιηθώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία

Άλλη μια καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση βλέπει το φως της δημοσιότητας

Διαβάστε το στο in.gr

Απόστολος Καμιτσάκης για γνωστό σκηνοθέτη: Μου ζητούσε να γδυθώ ή να αυνανιστώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία

Ο Χάρης Ρώμας, σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, σόκαρε την κοινή γνώμη όταν τόνισε πως υπάρχει και τρίτος σκηνοθέτης ο οποίος ζητά από τους ηθοποιούς να αυνανιστούν μπροστά του. Μάλιστα, ο κ. Ρώμας τόνισε πως ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης είχε ζητήσει την συγκεκριμένη πράξη και από τον Απόστολο Καμιτσάκη, τον ηθοποιό ο οποίος υποδύεται τον «Πάτερ […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Απόστολος Καμιτσάκης, ο «πάτερ Δημήτριος» στο Καφέ της Χαράς: «Μου ζητούσε να ουρήσω ή να αυνανιστώ σε κάποια γωνία» (vid)

«Είχα τα αντανακλαστικά να μπορέσω να το προσπεράσω. Δεν είναι πρόσφατο, έγινε το 2017. Είχα κάποια μικρή εμπειρία από οντισιόν, αλλά ήμουν στα τελειώματα της σχολής. Πήγα στην ακρόαση για το έργο «Φρανκεστάϊν», όπως μας έλεγε. Αυτή η ταινία ακουγόταν ότι θα γίνει πολύ καιρό, την τραβούσε από τα μαλλιά. Στην ακρόαση μου ζητήθηκε να […] The post Απόστολος Καμιτσάκης, ο «πάτερ Δημήτριος» στο Καφέ της Χαράς: «Μου ζητούσε να ουρήσω ή να αυνανιστώ σε κάποια γωνία» (vid) appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Απόστολος Καμιτσάκης καταγγέλλει γνωστό σκηνοθέτη: «Μου ζήτησε να γδυθώ και να αυνανιστώ» (βίντεο)

Σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε από γνωστό σκηνοθέτη καταγγέλλει ο Απόστολος Καμιτσάκης, ο «πάτερ Δημήτριος» από το Καφέ της Χαράς. «Είχα τα αντανακλαστικά να μπορέσω να το προσπεράσω. Δεν είναι πρόσφατο, έγινε το 2017. Είχα κάποια μικρή εμπειρία από οντισιόν, αλλά ήμουν στα τελειώματα της σχολής. Πήγα στην ακρόαση για το έργο «Φρανκεστάϊν», όπως μας έλεγε. Αυτή η ταινία ακουγόταν ότι θα γίνει πολύ καιρό, την τραβούσε από τα μαλλιά. Στην ακρόαση μου ζητήθηκε να πω τον μονόλογο και μετά με κάποιο τρόπο -έμμεσο- ζητούσε να γδυθώ ή να αυνανιστώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία, λέγοντας τον μονόλογο, μία συνθήκη που δεν έστεκε πουθενά. Άκουσα τι μου έλεγε, δεν του έδωσα σημασία, δε με ανάγκασε σώνει κα

Διαβάστε το στο pronews.gr

Lamianow.gr Απόστολος Καμιτσάκης για γνωστό σκηνοθέτη: Μου ζήτησε να γδυθώ, να αυνανιστώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία Άλλη μια καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση βλέπει το φως Άλλη μια νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση βλέπει το φως της δημοσιότητας και αφορά σε γνωστό σκηνοθέτη. Ο ηθοποιός Απόστολος Καμιτσάκης ο οποίος υποδύεται τον πάτερ Δημήτριο στο «Καφέ της Χαράς» μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για τη δική του εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης από γνωστό σκηνοθέτη. Ο Απόστολος Καμιτσάκης, όπως εξομολογήθηκε, έτυχε να ρωτήσει τον Χάρη […] Απόστολος Καμιτσάκης για γνωστό σκηνοθέτη: Μου ζήτησε να γδυθώ, να αυνανιστώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία LamiaNow News

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Απόστολος Καμιτσάκης για γνωστό σκηνοθέτη : Μου ζήτησε να γδυθώ, να αυτοϊκανοποιηθώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία

Διαβάστε το στο to10.gr

Ο Απόστολος Καμιτσάκης για γνωστό σκηνοθέτη: Μου ζήτησε να γδυθώ, να αυτοϊκανοποιηθώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία (video)

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»