Μεροκάματο του τρόμου για νοσηλεύτρια στο Δρομοκαΐτειο – Πάλεψε με κλέφτη
11:30 - 08/02/2021
Σκηνές απόλυτου τρόμου και αγωνίας βίωσε αργά το βράδυ της Κυριακής (07.02.2021) μια νοσηλεύτρια του Δρομοκαΐτειου, όταν ήρθε αντιμέτωπη με έναν κλέφτη, ο οποίος μπήκε ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Μεροκάματο του τρόμου για νοσηλεύτρια στο Δρομοκαΐτειο – Πάλεψε με κλέφτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νύχτα τρόμου για νοσηλεύτρια στο Δρομοκαϊτειο: Πάλεψε με κλέφτη που της επιτέθηκε και την χτύπησε
«Με έριξε με δύναμη κάτω χτύπησα στον αυχένα μου αλλά τον έριξα κι εγώ κάτω και στην προσπάθειά του να σηκωθεί, βρίσκω τη δύναμη να τον διώξω και να κλειδώσω την πόρτα»
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΝύχτα τρόμου για νοσηλεύτρια στο Δρομοκαϊτειο: Πάλεψε με κλέφτη που της επιτέθηκε και την χτύπησε
Lamianow.gr
Νύχτα τρόμου για νοσηλεύτρια στο Δρομοκαϊτειο: Πάλεψε με κλέφτη που της επιτέθηκε και την χτύπησε
Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη το Σάββατο το βράδυ στο Δρομοκαϊτειο νοσοκομείο με πρωταγωνιστές μια νοσηλεύτρια και έναν κλέφτη ο οποίος της επιτέθηκε και τη χτύπησε με σκοπό να αρπάξει ό,τι πολύτιμο εύρισκε. Η νοσηλεύτρια, όπως περιγράφει στο protothema.gr αντιστάθηκε και πάλεψε μαζί του, με αποτέλεσμα να τον αποτρέψει. «Απειλήθηκε η ζωή μου, κι εύχομαι κανείς να μη ζήσει αυτό […]
LamiaNow News
Διαβάστε το στο lamianow.grΜεροκάματο τρόμου για νοσηλεύτρια στο Δρομοκαΐτειο
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το Σάββατο το βράδυ στο Δρομοκαΐτειο νοσοκομείο με πρωταγωνιστές μια νοσηλεύτρια και έναν κλέφτη, ο οποίος...
The post Μεροκάματο τρόμου για νοσηλεύτρια στο Δρομοκαΐτειο appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr