Καινούριες εξελίξεις στο θέμα του Πέτρου Φιλιππίδη

10:56 - 08/02/2021

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών κατόπιν των τριών καταγγελιών που έγιναν εις βάρος του από την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Λένα Δροσάκη καθώς και της έκτακτης νοσηλείας του σε νοσοκομείο. Ο γνωστός ηθοποιός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του. Η σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» συνεχίζεται κανονικά στην ΕΡΤ και ολοκληρώνει τον κύκλο της όπως ήταν προγραμματισμένο, αλλά δεν θα βλέπουμε τον Πέτρο Φιλιππίδη σε αυτή. Όπως αποκάλυψε σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», ο γνωστός ηθοποιός θα παραιτηθεί για λόγους υγείας και έτσι η παραγωγή της σειράς σε συνεργασία με τους σεναριογράφο

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η άνοδος και η πτώση του Πέτρου Φιλιππίδη

Με φόντο το ντόμινο καταγγελιών στο ελληνικό metoo, η εμπλοκή του ονόματος του Πέτρου Φιλιππίδη, άλλους τους ξάφνιασε κι άλλους όχι και τόσο…

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο του θεάματος: Τέλος από την ΕΡΤ ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ξεκάθαρη ως προς τη μη διακοπή της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» είναι η ΕΡΤ. Το άρθρο Ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο του θεάματος: Τέλος από την ΕΡΤ ο Πέτρος Φιλιππίδης εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Η ΕΡΤ κόβει τον Πέτρο Φιλιππίδη

Με ανακοίνωσή της η ΕΡΤ έκανε γνωστό ότι κόβει τον Πέτρο Φιλιππίδη από τη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, η οποία θα συνεχιστεί κανονικά. Η ανακοίνωση της ΕΡΤ: Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς στην οποία μετέχουν δεκάδες […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη