«Ο Σωτήρης Μουστάκας είχε δανειστεί από τοκογλύφους, μου τον έφεραν μέσα στο πορτμπαγκάζ και τους έδωσα 2,5 εκατ.»

10:36 - 08/02/2021

Στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα έδωσε συνέντευξη ο Αλέξανδρος Παρίσης. Ο γνωστός θεατρικός επιχειρηματίας εξομολογήθηκε κι ένα περιστατικό, […] The post «Ο Σωτήρης Μουστάκας είχε δανειστεί από τοκογλύφους, μου τον έφεραν μέσα στο πορτμπαγκάζ και τους έδωσα 2,5 εκατ.» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξανδρος Παρίσης: «Ο Σωτήρης Μουστάκας είχε δανειστεί από τοκογλύφους, μου τον έφεραν μέσα στο πορτμπαγκάζ και τους έδωσα 2,5 εκατ.»

Εμείς οι νεότεροι, πάντως, θυμόμαστε ότι από τους αγαπημένους σας συνεργάτες ήταν ο Σωτήρης Μουστάκας… Ο Σωτήρης ήταν ο αδερφός μου, ο φίλος μου, η οικογένειά μου. Πολλά χρόνια μαζί. Σαν άνθρωπος και σαν ηθοποιός ήταν διαμάντι. Και εκτός αυτού, ο Σωτήρης «τα ‘φερνε», που λένε στο θέατρο. Εμπορικός ηθοποιός και ανεξάντλητος σαν κωμικός. Δυστυχώς, […] The post Αλέξανδρος Παρίσης: «Ο Σωτήρης Μουστάκας είχε δανειστεί από τοκογλύφους, μου τον έφεραν μέσα στο πορτμπαγκάζ και τους έδωσα 2,5 εκατ.» appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Ο Σωτήρης Μουστάκας είχε δανειστεί από τοκογλύφους, μου τον έφεραν μέσα στο πορτμπαγκάζ»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

«Ο Σωτήρης Μουστάκας είχε δανειστεί από τοκογλύφους, μου τον έφεραν μέσα στο πορτμπαγκάζ και τους έδωσα 2,5 εκατ.»

«Όσα χρήματα και να έπαιρνε ο Σωτήρης Μουστάκας, πήγαινε στο καζίνο και τα ακούμπαγε». Στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα έδωσε συνέντευξη ο Αλέξανδρος Παρίσης. Ο γνωστός θεατρικός επιχειρηματίας εξομολογήθηκε κι ένα περιστατικό, όπου ο Σωτήρης Μουστάκας, ουσιαστικά, έπεσε θύμα απαγωγής από τοκογλύφους. Εμείς οι νεότεροι, πάντως, θυμόμαστε ότι από τους αγαπημένους σας συνεργάτες […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

«Ο Σωτήρης Μουστάκας είχε δανειστεί από τοκογλύφους, μου τον έφεραν μέσα στο πορτμπαγκάζ»

«Όσα χρήματα και να έπαιρνε ο Σωτήρης Μουστάκας, πήγαινε στο καζίνο και τα ακούμπαγε».

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε