Το Twitter «τρολάρει» τον «happy traveller» Κ.Μητσοτάκη (φώτο)

20:30 - 07/02/2021

Πραγματικός χαμός γίνεται το τελευταίο 24ωρο στο Twitter με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την επίσκεψη του στην Ικαρία.  Δείτε μεριά tweets:  Τώρα έχει κάποιο νόημα! #Ικαρια pic.twitter.com/otwYRnSWeq— tommi_zerocool (@tommi_zerocool) February 7, 2021 Βλέπεις αυτές της φωτό και αναρωτιέσαι: εγω ποσο μαλακας ειμαι που τρομάζω να πάω μεχρι τους γονείς μου που ειναι στο διπλανό χωριό μη μου κόψουν κανα πρόστιμο επειδή θέλω απλα να τους βοηθήσω ... ΓΕΛΟΙΟΙ #ικαρια pic.twitter.com/adMj9t79qJ— Πρόεδρος Κατουρλίδες (@Kostas_Thoneick) February 6, 2021 Haters gonna hate#Ικαρία #Μητσοτακη_καθαρμα#ΝΔ_ξεφτιλες pic.twitter.com/Wap3kIgGTV— Serseris (@serseris69) February 6, 2021 Αυτά τα γλέν

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις