Απόστολος Γκλέτσος: “Μπορεί κάποια κοπέλα να βγήκε μαζί μου γιατί νόμιζε ότι θα της κάνω κακό”

17:00 - 07/02/2021

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην εκπομπή “Σου Κου Family” για την απόφασή του να βγει και To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: “Μπορεί κάποια κοπέλα να βγήκε μαζί μου γιατί νόμιζε ότι θα της κάνω κακό” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απόστολος Γκλέτσος -Μπορεί κάποια κοπέλα να βγήκε μαζί μου γιατί νόμιζε ότι θα της κάνω κακό αν δεν βγει

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για την απόφασή του να βγει και να αποκαλύψει ότι δύο φορές στην πορεία του έχει φτάσει στα όρια του θύτη αλλά και να ζητήσει συγγνώμη.    “Δεν έχει να κάνει με ανήλικη ούτε με βιασμό ή με κάποιο άπλωμα χεριού περίεργο. Έχει να κάνει με την ευκαιρία που ειπώθηκαν τόσο πολλά. Κάποια στιγμή είχα αρχή στα χέρια μου. Μπορεί κάποια κοπέλα να βγήκε μαζί μου γιατί νόμιζε ότι εγώ μπορώ να της κάνω κάτι κακό. Αισθάνθηκα την ανάγκη να το πω και   να δείξω ότι η συγγνώμη είναι μια λύτρωση για όσους μιλούν δημόσια γιατί κάτι άλλο δεν μπορεί να γίνει.     Καλό είναι στις μέρες που ζούμε να έχουμε ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση και να βοηθάμε το δημόσιο διάλογο... > Διαβάστε όλο το

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ήβη Αδάμου: Ο χορός με την 6χρονη κόρη της και η απίστευτη ομοιότητά της με τον Μιχάλη Κουινέλη – Έγινε viral στο Tik Tok

Ματ Ντέιμον: Για δεύτερη φορά στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας – «Πετάχτηκε» μέχρι το Τέξας και επέστρεψε για την «Οδύσσεια»

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή της και το επαγγελματικό «διαζύγιο» – «Ήθελα να βγω από το περιβάλλον της ασφάλειας»

Σοφία Κουρτίδου: Συγκινεί το βίντεο με τον σύζυγό της, Γιάννη Σεβδικαλή για το νέο της τραγούδι

Μαρία Μπεκατώρου – Αντώνης Αλεβιζόπουλος: Βραδινή έξοδος στα μπουζούκια για το ζευγάρι – Φωτογραφίες

Katie Holmes: Τα mermaid waves στα μαλλιά της φέρνουν το καλοκαίρι λίγο πιο κοντά