Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Πώς ήταν τα χρόνια με τον Γιώργο Πολυχρονίου

17:00 - 07/02/2021

Όσα είπε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου στον Φάνη Λαμπρόπουλο και τον Νικόλα Ράπτη.Στην εκπομπή «Χιουστον το λύσαμε» με τον Φάνη Λαμπρόπουλο και τον Νικόλα Ράπτη «ταξίδεψε» η Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Σε μία αναδρομή στο παρελθόν και στον γάμο της με τον Γιώργο Πολυχρονίου μίλησε για τα όμορφα χρόνια που έζησαν μαζί ενώ αποκάλυψε και μία άγνωστη ιστορία με εκείνον. «Με τον Γιώργο ήμουν από τα 18 μου. Ήταν μέντοράς μου. Ήμασταν αρκετά χρόνια μαζί. Ήταν καταπληκτικά χρόνια, ίσως ήταν κι η εποχή βέβαια. Το πιο σέξι πράγμα που έβρισκα σ΄εκείνον ήταν η φωνή του». «Ο Γιώργος παρουσίαζε μία εκπομπή όταν ήμουν 5 χρονών και παράλληλα παρουσίαζε αγώνες ποδοσφαίρου. Ο πατέρας μου λάτρευε τον Γιώργο Πολυχρονίου sportsca

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά