Τόλης Βοσκόπουλος: Το συγκινητικό γράμμα στον Στράτο Διονυσίου

12:54 - 07/02/2021

Αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου είχε εχθές Σάββατο το Mega και οι γιοι του αείμνηστου τραγουδιστή ερμήνευσαν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν, ωστόσο, η ανάγνωση του γράμματος που έγραψε ο Τόλης Βοσκόπουλος για τον αγαπημένο του φίλο. «Αγαπημένε μου φίλε, ή καλύτερα αδελφέ, γιατί έτσι σε νιώθω. Και […] The post Τόλης Βοσκόπουλος: Το συγκινητικό γράμμα στον Στράτο Διονυσίου appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δάκρυσαν όλοι: Το συγκινητικό γράμμα του Τόλη Βοσκόπουλου στον… Στράτο Διονυσίου (vid)

Λίγα λόγια καρδιάς για τον αγαπημένο του φίλο – ή «αδερφό» του, όπως τον αποκαλεί – έγραψε ο Τόλης Βοσκόπουλος για τον Στράτο Διονυσίου. Ο Άγγελος Διονυσίου διάβασε το γράμμα του τραγουδιστή στην εκπομπή – αφιέρωμα του Mega, τον οποίο χαρακτήρισε «δεύτερο πατέρα» και τόσο ο ίδιος, όσο και ο αδελφός του, Στέλιος, συγκινήθηκαν. «Αγαπημένε μου φίλε, ή […] The post Δάκρυσαν όλοι: Το συγκινητικό γράμμα του Τόλη Βοσκόπουλου στον… Στράτο Διονυσίου (vid) appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκίνηση – Το γράμμα του Τόλη Βοσκόπουλου για τον Στράτο Διονυσίου

Ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου διάβασαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής του MEGA, η οποία ήταν αφιερωμένη στον πατέρα τους, ένα γράμμα που έστειλε ο Τόλης Βοσκόπουλος.           Όπως είπε ο Άγγελος Διονυσίου, είναι σαν δεύτερος πατέρας τους καθώς πάντα τους αποκαλούσε “γιους του”. Το συγκινητικό γράμμα για τον Στράτπο Διονυσίου διάβασε ο Άγγελος ενώ και οι δύο συγκινήθηκαν με όσα ανέφερε.           «Αγαπημένε μου φίλε ή καλύτερα αδελφέ γιατί έτσι σε νιώθω και λέω σε νιώθω γιατί νομίζω ότι είσαι δίπλα μου. Δεν μπορώ ρε μεμέτη να συνειδητοποιήσω ότι έχεις φύγει και ας έχουν περάσει τόσα χρόνια. Θυμάμαι και τι δεν θυμάμαι αλλά εκείνο που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι όταν σε άκουγα να τραγουδάς... >

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι