ΑΗΔΙΑ! Στο φως η καταγγελία της Αναστασοπούλου: Έβαζε τα χέρια του μέσα στο παντελόνι του & στη συνέχεια με ακουμπούσε στο πρόσωπο!

12:02 - 07/02/2021

Ολόκληρη την καταγγελία που έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για το γνωστό ηθοποιό δημοσιεύει κυριακάτικη εφημερίδα. Αναλυτικά τα όσα κατέθεσε στο πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών η Πηνελόπη Αναστασοπούλου : Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αναφέρεται στην χρονιά 2005 όταν εκείνη ήταν σε ηλικία 28 ετών και είχε μόλις ολοκληρώσει τη σχολή του θεάτρου Τέχνης. «Όταν έφτασα στο θέατρο, ο καταγγελλόμενος με υποδέχθηκε και μου είπε να περάσω στο καμαρίνι του. Απ’ ότι αντιλήφθηκα, δεν υπήρχε κανείς άλλος στο κτίριο, πράγμα που μου έκανε εντύπωση. Πράγματι μπήκαμε στο καμαρίνι του και εκείνος κλείδωσε την πόρτα, κάτι που με έκανε αμέσως να νιώσω πολύ άβολα. Ξεκίνησε να με ρωτάει διάφορα πράγματα για μ

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Έβαζε τα χέρια του μέσα στο παντελόνι του και με ακουμπούσε στο πρόσωπο και στο σώμα”

Σοκάρουν οι περιγραφές από την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην καταγγελία της. Ολόκληρη την καταγγελία που έκανε τόσο η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου όσο και οι Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Έβαζε τα χέρια του μέσα στο παντελόνι του και με ακουμπούσε στο πρόσωπο και στο σώμα” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Είχε τα χέρια μέσα στο παντελόνι του, ακριβώς στη γενετήσια περιοχή

«Συνέχισε να έχει τα χέρια του μέσα στο παντελόνι, κάνοντας κινήσεις και τρίβοντας την περιοχή» αναφέρει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: "Έβαζε τα χέρια του μέσα στο παντελόνι του και στη συνέχεια ερχόταν και με ακουμπούσε στο πρόσωπο"

"Με παλινδρομικές κινήσεις χάιδευε τα γεννητικά του όργανα" τόνισε στην καταγγελία της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Καταγγελία-σοκ της Πηνελόπης Αναστασοπούλου: Έβαζε τα χέρια του μέσα στο παντελόνι και με ακουμπούσε στο πρόσωπο

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ το μειδίαμά του- Μου προκαλούσε ανυπόφορη αηδία»

Διαβάστε το στο news.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Είχε τα χέρια μέσα στο παντελόνι του, ακριβώς στη γενετήσια περιοχή

«Συνέχισε να έχει τα χέρια του μέσα στο παντελόνι, κάνοντας κινήσεις και τρίβοντας την περιοχή» αναφέρει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για πασίγνωστο ηθοποιό. Καταγγελία που κατέθεσε στο πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών κατέθεσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία δημοσιεύτηκε από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τα όσα ισχυρίζεται ότι πέρασε κατά τη διάρκεια […] The post Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Είχε τα χέρια μέσα στο παντελόνι του, ακριβώς στη γενετήσια περιοχή appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Έχωνε τα χέρια του μέσα στο παντελόνι του και με άγγιζε στο πρόσωπο και στο σώμα»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Έχωνε τα χέρια του μέσα στο παντελόνι του και με άγγιζε στο πρόσωπο και στο σώμα» “Έβαζε τα χέρια του μέσα στο παντελόνι του και στη συνέχεια ερχόταν και με ακουμπούσε στο πρόσωπο και στο σώμα μου, για να με τοποθετήσει σε ένα σημείο της σκηνής και να μου δώσει σκηνοθετικές κατευθύνσεις, προσβάλλοντας […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη