Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου καθηλώνει: «Αυτοϊκανοποιούταν και είχε εκείνο το μειδίαμα που δεν θα ξεχάσω ποτέ»

09:09 - 07/02/2021

Ολόκληρη την καταγγελία που έκανε τόσο η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου όσο και οι Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Λένα Δροσάκη για […] The post Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου καθηλώνει: «Αυτοϊκανοποιούταν και είχε εκείνο το μειδίαμα που δεν θα ξεχάσω ποτέ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αναστασοπούλου για τον γνωστό σκηνοθέτη: «Αυτοϊκανοποιούταν και είχε εκείνο το μειδίαμα που δεν θα ξεχάσω ποτέ»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αναφέρεται στην χρονιά 2005 όταν εκείνη σε ηλικία 28 ετών και έχοντας μόλις ολοκληρώσει τη σχολή του θεάτρου Τέχνης βίωσε μια τραυματική εμπειρία. «Όταν έφτασα στο θέατρο, ο καταγγελλόμενος με υποδέχθηκε και μου είπε να περάσω στο καμαρίνι του. Απ’ ότι αντιλήφθηκα, δεν υπήρχε κανείς άλλος στο κτίριο, πράγμα που μου έκανε […] The post Αναστασοπούλου για τον γνωστό σκηνοθέτη: «Αυτοϊκανοποιούταν και είχε εκείνο το μειδίαμα που δεν θα ξεχάσω ποτέ» appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου καθηλώνει: «Αυτοϊκανοποιούταν και είχε εκείνο το μειδίαμα που δεν θα ξεχάσω ποτέ»

“Έβαζε τα χέρια του μέσα στο παντελόνι του και στη συνέχεια ερχόταν και με ακουμπούσε στο πρόσωπο και στο σώμα μου, για να με τοποθετήσει σε ένα σημείο της σκηνής και να μου δώσει σκηνοθετικές κατευθύνσεις, προσβάλλοντας έτσι την προσωπικότητα μου και προκαλώντας μου ανυπόφορη αηδία” τονίζει, μέσα σε όλα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Ολόκληρη την […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Η Αναστασοπούλου καρφώνει και πάλι τον λεγάμενο : Αυτοϊκανοποιούταν και είχε εκείνο το μειδίαμα που…

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αναφέρεται στην χρονιά 2005 όταν εκείνη σε ηλικία 28 ετών και έχοντας μόλις ολοκληρώσει τη σχολή του θεάτρου Τέχνης βίωσε μια τραυματική εμπειρία. «Όταν έφτασα στο θέατρο, ο καταγγελλόμενος με υποδέχθηκε και μου είπε να περάσω στο καμαρίνι του. Απ’ ότι αντιλήφθηκα, δεν υπήρχε κανείς άλλος στο κτίριο, πράγμα που μου έκανε εντύπωση. Πράγματι μπήκαμε στο καμαρίνι του και εκείνος κλείδωσε την πόρτα, κάτι που με έκανε αμέσως να νιώσω πολύ άβολα. Ξεκίνησε να με ρωτάει διάφορα πράγματα για μένα και μετά από λίγο, προς μεγάλη μου έκπληξη, διαπίστωσα ότι είχε ανοίξει διάπλατα τα πόδια του, είχε βάλει και τα δύο του χέρια μέσα στο παντελόνι του, ακριβώς στη γενετήσια περιοχή, κα

Διαβάστε το στο spoilers

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: "Αυτοϊκανοποιούταν και είχε εκείνο το μειδίαμα που δεν θα ξεχάσω ποτέ"

"Έβαζε τα χέρια του μέσα στο παντελόνι του και στη συνέχεια ερχόταν και με ακουμπούσε στο πρόσωπο και στο σώμα μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε