Η καταγγελία της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους για γνωστό ηθοποιό: «Εμπαινε στο καμαρίνι μου και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα μου»
08:38 - 07/02/2021
«Το έτος 2000, σε ηλικία 24 ετών, συνεργάστηκα με τον καταγγελλόμενο» αναφέρει για γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην καταγγελία της. Η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, μαζί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Λένα Δροσάκη κατήγγειλαν τον ιδιο ηθοποιό και σκηνοθέτη στον ΣΕΗ για σεξουαλική παρενόχληση. Στην καταγγελία της η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παπαχαραλάμπους: «Κατέβαζε το παντελόνι και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα του καμαρινιού μου»
Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκαν από τον πασίγνωστο ηθοποιό- σκηνοθέτη περιλαμβάνουν οι καταγγελίες που υπέβαλαν οι ηθοποιοί Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) ζητώντας τη διαγραφή του, αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Το Πρώτο Θέμα». Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην καταγγελία της αναφέρει ότι ο καταγγελλόμενος έμπαινε μέσα […]
The post Παπαχαραλάμπους: «Κατέβαζε το παντελόνι και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα του καμαρινιού μου» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΆννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για πασίγνωστο ηθοποιό: Έμπαινε στο καμαρίνι μου και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα μου
Το φως της δημοσιότητας είδε η καταγγελία της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους κατά πασίγνωστου ηθοποιού για φερόμενη προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακό εκφοβισμό. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ηθοποιός και δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο συνάδελφός της έμπαινε στο καμαρίνι της και ουρούσε στον νιπτήρα της, ενώ υποστηρίζει ότι την παρενοχλούσε κι εκτός θεάτρου. Αναλυτικά […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους συγκλονίζει: «Ερχόταν στο καμαρίνι μου και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα»
Ολόκληρη την καταγγελία που έκανε τόσο η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, όσο και οι Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη για γνωστό […]
The post Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους συγκλονίζει: «Ερχόταν στο καμαρίνι μου και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣοκάρουν οι καταγγελίες Παπαχαραλάμπους: Κατέβαζε το παντελόνι και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα του καμαρινιού μου
Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην καταγγελία της αναφέρει ότι ο καταγγελλόμενος έμπαινε μέσα στο καμαρίνι της και ουρούσε
Διαβάστε το στο thetoc.grΆννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για πασίγνωστο ηθοποιό: Έμπαινε στο καμαρίνι μου και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα μου
Lamianow.gr
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για πασίγνωστο ηθοποιό: Έμπαινε στο καμαρίνι μου και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα μου
Το φως της δημοσιότητας είδε η καταγγελία της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους κατά πασίγνωστου ηθοποιού για φερόμενη προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακό εκφοβισμό. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ηθοποιός και δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο συνάδελφός της έμπαινε στο καμαρίνι της και ουρούσε στον νιπτήρα της, ενώ υποστηρίζει ότι την παρενοχλούσε κι εκτός θεάτρου. Αναλυτικά όσα υποστήριξε […]
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για πασίγνωστο ηθοποιό: Έμπαινε στο καμαρίνι μου και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα μου
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΣοκάρουν οι καταγγελίες Παπαχαραλάμπους: «Κατέβαζε το παντελόνι και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα του καμαρινιού μου»
Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκαν από ηθοποιό - σκηνοθέτη περιλαμβάνουν οι καταγγελίες που υπέβαλαν οι ηθοποιοί Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), ζητώντας τη διαγραφή του, αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας. Τι αναφέρει η πρώτη εξ αυτών.Την καταγγελία που έκανε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στο πειθαρχικό συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) κατά γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη δημοσίευσε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».
Η μαρτυρία της ηθοποιού, κατά το σχετικό δημοσίευμα, είναι σοκαριστική: «Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας, ο καταγγελλόμενος σταδιακά με απομόνωσε, με διάφορα
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΣοκάρουν οι καταγγελίες Παπαχαραλάμπους: Κατέβαζε το παντελόνι και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα του καμαρινιού μου
Από την πλευρά της, η Λένα Δροσάκη καταγγέλλει για τον ίδιο άνθρωπο ότι «έφτασε στο σημείο να με παίρνει τηλέφωνο και να αυτοϊκανοποιείται, ενώ ταυτόχρονα μου απηύθυνε χυδαίες εκφράσεις και με ρωτούσε πιεστικά “πότε θα του κάτσω”». Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκαν από τον πασίγνωστο ηθοποιό- σκηνοθέτη περιλαμβάνουν οι καταγγελίες που υπέβαλαν …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΠαπαχαραλάμπους: «Κατέβαζε το παντελόνι και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα του καμαρινιού μου»
Παπαχαραλάμπους: «Κατέβαζε το παντελόνι και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα του καμαρινιού μου» Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκαν από τον πασίγνωστο ηθοποιό- σκηνοθέτη περιλαμβάνουν οι καταγγελίες που υπέβαλαν οι ηθοποιοί Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) ζητώντας τη διαγραφή του, αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Το Πρώτο Θέμα». Η […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr