Μάρω Κοντού: Πέρασα πολύ ωραία με τον Κιμούλη και απορώ με τις καταγγελίες

15:20 - 06/02/2021

Η αγαπημένη ηθοποιός Μάρω Κοντού, σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «DOT» του ΣΚΑΙ, σχολίασε όπως ήταν φυσικό τη βροχή καταγγελιών από πολλές ηθοποιούς εις βάρος γνωστών σκηνοθετών. Ενώ, στάθηκε ιδιαίτερα στην περίπτωση του Γιώργου Κιμούλη και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με στεναχώρησε πολύ όλο αυτό. Θα βγουν να πουν ψέματα οι άνθρωποι; Είναι από τη φαντασία τους; Εμένα δεν μου έχει τύχει και δεν γνώριζα. Έπεσα από τα σύννεφα ιδιαίτερα για τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν είμαστε φίλοι, έχω συνεργαστεί μαζί του και πέρασα πολύ ωραία και απορώ τι έχει συμβεί με αυτές τις κοπέλες. Ήταν μια πολύ ωραία σεζόν, ήμασταν τέσσερεις γυναίκες. Δεν ξέρω πώς έγιναν αυτά και δεν μπορώ να το φανταστώ» υπογ

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάρω Κοντού : «Εγώ πέρασα πολύ ωραία με τον Κιμούλη, απορώ τι έχει συμβεί με αυτές τις κοπέλες»

Στο «τσουνάμι» καταγγελιών για κακοποίηση και παρενόχληση στον καλλιτεχνικό χώρο αναφέρθηκε η Μάρω Κοντού. Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε πως έπεσε από τα σύννεφα ακούγοντας όλα αυτά που λέγονται για τον Γιώργο Κιμούλη τις τελευταίες μέρες

Διαβάστε το στο in.gr

Μάρω Κοντού: «Εγώ πέρασα πολύ ωραία με τον Κιμούλη»

Στο «τσουνάμι» καταγγελιών για κακοποίηση και παρενόχληση στον καλλιτεχνικό χώρο αναφέρθηκε η Μάρω Κοντού. Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε πως έπεσε από τα σύννεφα ακούγοντας όλα αυτά που λέγονται για τον Γιώργο Κιμούλη τις τελευταίες μέρες

Διαβάστε το στο tanea.gr

Μάρω Κοντού : «Εγώ πέρασα πολύ ωραία με τον Κιμούλη, απορώ τι έχει συμβεί με αυτές τις κοπέλες»

Διαβάστε το στο tovima

Μάρω Κοντού: Πέρασα πολύ ωραία με τον Κιμούλη, απορώ τι έχει συμβεί με αυτές τις κοπέλες

Τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και εργασιακό εκφοβισμό στον καλλιτεχνικό χώρο σχολίασε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της η ηθοποιός Μάρω Κοντού καλεσμένη στην εκπομπή Dot στον Σκάι.Στην εκπομπή Dot με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ήταν καλεσμένη η Μάρω Κοντού και εξομολογήθηκε ότι έπεσε από τα σύννεφα, ακούγοντας όλες αυτές τις καταγγελίες για τον Γιώργο Κιμούλη "Με στεναχώρησε πολύ όλο αυτό. Θα βγουν να πουν ψέματα οι άνθρωποι; Είναι από τη φαντασία τους; Εμένα δεν μου έχει τύχει και δεν γνώριζα. Έπεσα από τα σύννεφα ιδιαίτερα για τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν είμαστε φίλοι, έχω συνεργαστεί μαζί του και πέρασα πολύ ωραία και απορώ τι έχει συμβεί με αυτές τις κοπέλες

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Μάρω Κοντού: «Πέρασα πολύ ωραία με τον Κιμούλη και απορώ τι έχει συμβεί με αυτές τις κοπέλες»

Μάρω Κοντού: «Πέρασα πολύ ωραία με τον Κιμούλη και απορώ τι έχει συμβεί με αυτές τις κοπέλες» Η Μάρω Κοντού εξομολογήθηκε ότι έπεσε από τα σύννεφα, ακούγοντας όλες αυτές τις καταγγελίες για τον Γιώργο Κιμούλη Καλεσμένη στην εκπομπή «Dot» βρέθηκε η Μάρω Κοντού, η οποία σχολίασε το «τσουνάμι» καταγγελιών για κακοποίηση και παρενόχληση στον καλλιτεχνικό […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη