Mad Clip: «Δεν γουστάρω την Δ.Βανδή - Δεν δείχνει σεβασμό στην τραπ μουσική»

09:03 - 06/02/2021

O Mad Clip εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και μίλησε έξω από τα δόντια, όπως συνηθίζει κάθε φορά, ενώ αναφέρθηκε ακόμη και στην Δέσποινα Βανδή. “Ήταν ένα ψευδώνυμο που είχα από μικρός. Βγάζει μια τρέλα. Είναι διπλό το μήνυμα. Το Clip είναι ο γεμιστήρας. Το κάθε γράμμα είναι μια λέξη” ανέφερε αρχικά για το πως βγήκε το όνομά του και συνέχισε μιλώντας για το πως ξεκίνησε η καριέρα του στην Ελλάδα, “Είναι λίγο τρελό το πως έχει συμβεί όλο αυτό. Όταν ξαναήρθα στην Ελλάδα το 2016 ήρθα με ένα στόχο….. Το 2016 ήρθα από Λονδίνο. Είμαι από Νέα Υόρκη, μεγάλωσα εκεί αλλά πριν έρθω στην Ελλάδα ήμουν για λίγο στο Λονδίνο. Με την κοπέλα που ήμουν εκείνη την περίοδο, αρρώστησε ο παππούς

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Mad Clip: Δεν γουστάρω τη Δέσποινα Βανδή, γουστάρω την Βίσση! (vid)

Ο Mad clip έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2017 με το τραγούδι «Dealer» έκτοτε ακολούθησαν και άλλες επιτυχίες όπως είναι το όπως το «ΜΑΜΑ», «Kotera», «Sinthikes». Ο γνωστός τράπερ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» και μίλησε για το πώς προέκυψε το όνομα Mad Clip, αλλά και για το ξεκίνημα της […] The post Mad Clip: Δεν γουστάρω τη Δέσποινα Βανδή, γουστάρω την Βίσση! (vid) appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις