Συγκινεί ο Γρηγόρης Γκουντάρας – «Μανούλα μου έφυγες στα 55 σου, δεν σε ξεχνάμε ποτέ»
00:36 - 06/02/2021
Στις 4 Φεβρουαρίου ήταν η Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου κι ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε την δική του ανάρτηση μέσω […]
The post Συγκινεί ο Γρηγόρης Γκουντάρας – «Μανούλα μου έφυγες στα 55 σου, δεν σε ξεχνάμε ποτέ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το συγκινητικό μήνυμα του Γρηγόρη Γκουντάρα για τον καρκίνο: «Μανούλα μου έφυγες μόλις στα 55 σου»
Ο δημοσιογράφος έχασε από καρκίνο τη μητέρα του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΣυγκινεί ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Μανούλα μου έφυγες μόλις στα 55 σου»
Με αφορμή της παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου, πολλοί ήταν αυτοί που έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας για την ασθένεια. Ανάμεσα σε αυτούς και...
Διαβάστε το στο govastileto.grΡαγίζει καρδιές o Γρηγόρης Γκουντάρας: «Μανούλα μoυ, γλυκό μου κορίτσι έφυγες μoλις στα 55 σoυ»
Ραγίζει καρδιές o Γρηγόρης Γκουντάρας: «Μανούλα μoυ, γλυκό μου κορίτσι έφυγες μoλις στα 55 σoυ» Στην παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου, πολλοί ήταν αυτοί που έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας για την ασθένεια. Κάποιοι μίλησαν για τη δική τους εμπειρία και κάποιοι άλλοι για τις εμπειρίες αγαπημένων τους προσώπων. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γρηγόρης […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr