Βαλέρια Χοψονίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor

13:32 - 05/02/2021

Στην εκπομπή Love It μίλησε μετά την αποχώρησή της από το Survivor η Βαλέρια Χοψονίδου και αποκάλυψε αν υπήρξε τελικά υποομάδα στους «Μπλε», αλλά και πότε ένιωσε άβολα στην παραλία. «Έχω στενοχωρηθεί, αλλά περίμενα ότι θα αποχωρήσω. Είμαι μια νέα παίκτρια που είμαι λίγο καιρό στο παιχνίδι και υπήρχε ήδη μια παρέα εκεί. Και αγωνιστικά δεν ήμουν αυτό που ήθελαν. Δεν το θεωρώ αδικία, αλλά θα μπορούσαν να μου έχουν δώσει μια ακόμη ευκαιρία», είπε χαρακτηριστικά η Βαλέρια Χοψονίδου. Και συνέχισε: «Η πρώτη μέρα που μπήκα στην ομάδα, όταν μιλούσαν όλοι μαζί και πλησίαζα, σταματούσαν. Δεν ήταν ευχάριστο. Ένιωθα άβολα. Μιλάω για την πλειοψηφία της ομάδας. Εκτός από την Ελευθερία και εμένα.  Την Ελευθερί

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαλέρια Χοψονίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, έκανε η Βαλέρια Χοψονίδου στην κάμερα της εκπομπής «Love […] The post Βαλέρια Χοψονίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Βαλέρια Χοψονίδου: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά το Survivor – Ο άγνωστος καβγάς με την Άννα Μαρία

Η Βαλέρια Χοψονίδου αποχώρησε από το Survivor την περασμένη Τετάρτη, καθώς το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να To άρθρο Βαλέρια Χοψονίδου: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά το Survivor – Ο άγνωστος καβγάς με την Άννα Μαρία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη