Ο πρωταγωνιστής του Έτερος Εγώ, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης “ξετυλίγει” το ταλέντο του στο gaming
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
COSMOTE TV: Ο πρωταγωνιστής του Έτερος Εγώ, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης "ξετυλίγει» το ταλέντο του στο gaming
Advertorial
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αφήνει για λίγο την υποκριτική και το ρόλο του Δημήτρη Λαϊνη, που απολαύσαμε πρόσφατα μέσα από το «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV και πιάνει τα game controllers, στην εκπομπή Game R1, την Παρασκευή 5/2.
Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε στα στούντιο της COSMOTE TV, όπου αποκάλυψε στον Παύλο Παπαπαύλου πώς μυήθηκε στον κόσμο των videogames και με ποιους συναδέλφους του μοιράζεται το ίδιο χόμπι. Θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε κάποιο video game; Είναι τα video games μια μορφή τέχνης; Σε αυτά και πολλά ακόμη ερωτήματα απαντά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Από τη συζήτηση δεν έλειψε η αναφορά στην αγαπημένη του next-gen κονσόλα, ενώ έδειξε το ταλέντο του στο gaming, μέσα από μί
Διαβάστε το στο topontiki.grCOSMOTE TV: Ο πρωταγωνιστής του Έτερος Εγώ, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης “ξετυλίγει» το ταλέντο του στο gaming
COSMOTE TV: Ο πρωταγωνιστής του Έτερος Εγώ, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης “ξετυλίγει» το ταλέντο του στο gaming Καλεσμένος στην εκπομπή Game R1 της COSMOTE TV Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αφήνει για λίγο την υποκριτική και το ρόλο του Δημήτρη Λαϊνη, που απολαύσαμε πρόσφατα μέσα από το «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV και πιάνει τα game controllers, […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grCOSMOTE TV: Ο πρωταγωνιστής του Έτερος Εγώ, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης "ξετυλίγει» το ταλέντο του στο gaming
Καλεσμένος στην εκπομπή Game R1 της COSMOTE TVΟ Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αφήνει για λίγο την υποκριτική και το ρόλο του Δημήτρη Λαϊνη, που απολαύσαμε πρόσφατα μέσα από το «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV και πιάνει τα game controllers, [...]
Διαβάστε το στο matrix24.gr