Απόστολος Γκλέτσος: «Έχω εκμεταλλευτεί την ισχύ μου σε συνάδελφο και ζητώ συγγνώμη»

09:24 - 05/02/2021

«Εκείνη την ώρα σκεφτόμουν ότι είμαι ωραίος γκόμενος, τώρα σκέφτομαι ότι μπορεί να εκμεταλλεύτηκα εκείνο το παιδί» δήλωσε αφοπλιστικά ο Απόστολος Γκλέτσος. Στο Tik Talk βρέθηκε καλεσμένος ο Απόστολος Γκλέτσος με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο του θεάματος και με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση. Εκεί ο επιτυχημένος ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι ερήμην του μπορεί […]

Διαβάστε Περισσότερα στο lamiafm1.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απόστολος Γκλέτσος: «Έχω εκμεταλλευτεί τη θέση μου eρωτικά σε 2 περιπτώσεις – Ζητώ συγγνώμη»

Απόστολος Γκλέτσος: «Έχω εκμεταλλευτεί τη θέση μου eρωτικά σε 2 περιπτώσεις – Ζητώ συγγνώμη» Καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος για να συζητήσουν μαζί τις άσχημες ιστορίες παρενοχλήσεων και βίας που έχουν κατακλύσει τη δημοσιότητα από τον χώρο του θεάτρου. Ο ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει πως τα περιστατικά αυτά είναι μεμονωμένες περιπτώσεις και όχι ο […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamiafm1.gr

Λαμία: Σφοδρή σύγκρουση στο κέντρο – ΙΧ μπήκε σε βιτρίνα καταστήματος (φωτό και βίντεο)

Από καύσωνα σε καύσωνα: Έρχεται νέο κύμα ζέστης από την Τετάρτη, «ίσως να είναι ισχυρότερο» (vid)

Πρώην δήμαρχος εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα από όπλο

Γιατί δεν ολοκληρώθηκε ακόμα το αρδευτικό δίκτυο απο τον Σμόκοβο στην περιοχή του Δομοκού;

Υποψήφιος ξανά ο Βασίλης Κυριακάκης για τον Δήμο Λαμίας

Χωματερή μετά τη διασταύρωση για την Ηράκλεια….