Απόστολος Γκλέτσος: “Κάποιες φορές πάτησα τα όρια του θύτη, χωρίς να το καταλάβω και ζητώ συγγνώμη”
02:39 - 05/02/2021
Καλεσμένος του Αντώνης Σρόιτερ, στο Tik Talk, ήταν καλεσμένος ο Απόστολος Γκλέτσος το βράδυ της Πέμπτης.
To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: “Κάποιες φορές πάτησα τα όρια του θύτη, χωρίς να το καταλάβω και ζητώ συγγνώμη” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γκλέτσος: Κάποιες στιγμές πάτησα τα όρια του θύτη και ζητάω συγγνώμη
Στο επίκεντρο της εκπομπής Tik Talk βρέθηκε η σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου. Μεταξύ των καλεσμένων που κλήθηκαν να...
Διαβάστε το στο ZouglaΑπόστολος Γκλέτσος: Ενδεχομένως κάποιες φορές να πάτησα τα όρια του θύτη- Ζητώ συγγνώμη
«Εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκα. Το σκέφτηκα τώρα. Εκείνη την ώρα σκεφτόμουν ότι είμαι ωραίος γκόμενος»
Διαβάστε το στο lifo.grΑπόστολος Γκλέτσος: Πάτησα κι εγώ τα όρια του θύτη σε δύο περιπτώσεις – Ζητώ συγγνώμη
Την αυτοκριτική του, εν μέσω της θύελλας αποκαλύψεων που έχει ξεσπάσει στο ελληνικό θέατρο, έκανε ο γνωστός ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος, παραδεχόμενος ότι σε κάποιες περιπτώσεις πήρε το ρόλο του θύτη.
Διαβάστε το στο Cnn.grΑπόστολος Γκλέτσος: Πάτησα κι εγώ τα όρια του θύτη σε δύο περιπτώσεις [βίντεο]
Ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως έχει εκμεταλλευτεί την προνομιακή του θέση Στην παραδοχή ότι σε κάποιες περιπτώσεις πήρε το ρόλο του θύτη προχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος, επηρεασμένος από τις αποκαλύψεις που γίνονται τις τελευταίες ημέρες για το ελληνικό θέατρο. Μιλώντας στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ το βράδυ της Πέμπτης, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι και ο […]
Διαβάστε το στο topnews.gr