Αναστασοπούλου, Παπαχαραλάμπους και Δροσάκη κατήγγειλαν επίσημα τον Πέτρο Φιλιππίδη

00:00 - 05/02/2021

Καταγγελία κατά του Φιλιππίδη απ’ την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Λένα Δροσάκη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Τι είναι οι πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα και τι ορίζει ο νόμος; Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, οι τρεις πρωταγωνίστριες έχουν καταθέσει την καραγγελία τους στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών […] Το άρθρο Αναστασοπούλου, Παπαχαραλάμπους και Δροσάκη κατήγγειλαν επίσημα τον Πέτρο Φιλιππίδη εμφανίζεται στο iPop.

Διαβάστε Περισσότερα στο ipop.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους - Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη κατήγγειλαν πασίγνωστο ηθοποιό

«Κατήγγειλαν πασίγνωστο ηθοποιό στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για φερόμενη προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακό εκφοβισμό»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου, Δροσάκη: Aυτά καταγγέλλουν για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Ο καταγγελλόμενος προέβη πολλές φορές σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς μου -και όχι μόνο- εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας μου, την ανάγκη μου να εργαστώ, τον φόβο που μου είχε εμφυσήσει», περιγράφει η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους  The post Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου, Δροσάκη: Aυτά καταγγέλλουν για τον Πέτρο Φιλιππίδη appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Αναστασοπούλου Δροσάκη Παπαχαραλάμπους: Τι λέει το κείμενό τους κατά του Πέτρου Φιλιππίδη

Αναστασοπούλου Δροσάκη Παπαχαραλάμπους: Οι τρεις ηθοποιοί έκαναν την καταγγελία στο ΣΕΗ.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Αναστασοπούλου, Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη: Όσα περιέγραψαν στην καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη

"Ελπίζουμε η ενέργειά μας αυτή να δώσει το θάρρος, και σε άλλες ή άλλους συναδέλφους μας, αλλά και σε κάθε γυναίκα ή άνδρα από οποιονδήποτε χώρο, που δεν έχει βήμα..." ανέφεραν μεταξύ άλλων στο επίσημο έγγραφο της καταγγελίας τους.

Διαβάστε το στο monopoli.gr

Τι καταγγέλουν η Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη, Παπαναστασοπούλου για τον Π. Φιλιππίδη

Στοιχεία από όσα αναφέρουν οι ηθοποιοί Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη στο έγγραφο της καταγγελίας τους προς το... The post Τι καταγγέλουν η Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη, Παπαναστασοπούλου για τον Π. Φιλιππίδη appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Αναστασοπούλου Δροσάκη Παπαχαραλάμπους: Τι λέει το κείμενό τους κατά του Πέτρου Φιλιππίδη

Αναστασοπούλου Δροσάκη Παπαχαραλάμπους: Οι τρεις ηθοποιοί έκαναν την καταγγελία στο ΣΕΗ.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ipop.gr

Πώς να τα βγάλεις πέρα με τον τύπο του ανθρώπου που αποφεύγει πάση θυσία τις συγκρούσεις;

Όλα όσα θα ήθελα να μου είχε πει κάποιος όταν ήμουν 20 χρονών (2023 Edition)

5 Εύκολοι τρόποι να απασχοληθούν τα παιδιά την εβδομάδα πριν αρχίσουν τα σχολεία (χωρίς τάμπλετ)

Πες «αντίο» στα κενά μνήμης με τις πιο απλές τροφές

Αποφάσεις καριέρας, αποφάσεις ζωής: Πώς το ένστικτό σου μπορεί να σου δείξει τον δρόμο

5 πράγματα που με ενέπνευσαν μέσα στο 2022 και αξίζει να διαβάσεις σήμερα